» » » Pecázni indultak, cicamentés lett belőle - Videó

Forrás: youtube.com


A kismacskákat valószínűleg vízbe akarták fojtani. Szerencsére most már biztonságban vannak és várják a további sorsukat.

Alig pár nap alatt valódi internetes hős lett abból a 2 alabamai pecásból, akik aug. 29-én halat fogni indultak, ám végül valami egészen mással tértek haza az útról. Jason Frost és cimborája, Brandon Key ugyanis legnagyobb megdöbbenésükre 2 kiscicát halásztak ki a Bluff Creek-hez közeli Warrior folyóból.






„Nem fogod elhinni, mi úszik a csónakunk felé" – mondja a mentésről készült videó elején Jason, majd pár másodperccel később kiemel egy kis vörös csomagot. Az alig néhány hetes kismacska nem egyedül próbált életben maradni a folyóban: nem sokkal ezt követően Jason a hajóba emelt egy másik – az előzőhöz hasonló – kis pakkot is.

A felvételen hallható az is, hogy a 2 megmentő azon spekulál, hogy a cicák feltételezhetően ikertestvérek és hogy a „gazdájuk" minden bizonnyal vízbe akarta őket fojtani.

Az alig 3 perces videó a Youtube-ra kerülése óta vírusszerűen terjed és értelemszerűen csupa pozitív hozzászólást kap. A felhasználók zöme hősként ünnepli a 2 cimborát, többen köszönetet is mondanak nekik azért, hogy megmentették a 2 kiscicát.
















«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply