» » » 60 m-es zuhanást élt túl a pitbull

Fotó: West Metro Fire Rescue


A Colorado állambeli Littleton városában élő Eric Storrs egy Denver közelében lévő természetvédelmi parkban kocogott kutyájával, amikor is az 5 éves pitbull egy dombtetőről elugorva hirtelen eltűnt a férfi szeme elől. „A levegőben repült, majd nem láttam és nem is hallottam többet, igazán rémisztő volt.” – nyilatkozta a kutya gazdája a CBS Denver-nek.





Mint ahogy kiderült, a Bailey névre hallgató eb egy körülbelül 60 méter mély tárnába zuhant egy elhagyatott bánya belsejébe. „Ahogy lenéztem azon a lyukon, nem gondoltam, hogy lenne bármi esélye is annak, hogy túlélte” – mondta el Storrs. A férfi tudta, hogy egyedül biztosan nem sikerülhet onnan felhoznia a kutyáját, ezért értesítette a helyi tűzoltóságot, hogy segítsenek.

A mentőegység rövid időn belül a helyszínen termett, majd kötelek segítségével 2 embert engedtek le a mélyedésbe, akiknek sikerült is meglelniük a kutyát, aki a nem mindennapi zuhanás ellenére csupán kisebb sérüléseket szenvedett. És akit nem sokkal később ismét magához ölelhetett a valóban boldog gazdája.
















«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply