» » » Heti Horoszkóp Érvényes: 2015. szeptember 21. – 2015. szeptember 27. 39. heti

Heti Horoszkóp
Érvényes: 
2015. szeptember 21. – 2015. szeptember 27.
39. heti







KOS (március 21. - április 20.) 39. heti horoszkóp


Mostanság vegyes erők hatnak az élete folyására. A dekád első szülöttei hajlamosak cifra vágyálmok építésére, ezzel együtt arra, hogy ne lássák a valós körülményeket. A közép dekád, valamint az utolsó dekád szülötteinek türelmetlenségük okozhatja a legtöbb gondot. A Kos gyerekek talpraesettek, és képesek feltalálni magukat a legnehezebbnek látszó körülmények között is. Lényeges, hogy nem szabad túlságosan kényeztetni őket!

Heti szerencseszíne: bézs

Kedvező napja: kedd


BIKA (április 21. - május 20.) 39. heti horoszkóp


Mielőtt megbotránkozik az önnel kapcsolatos visszajelzéseken, gondolja át, hogy nem adott-e okot a félreértésekre! Ha talál ilyesmire utaló jelet, csütörtöktől tudja leginkább megértetni magát másokkal. A hét első napjainak feszültebb hangulata sem a könnyed beszélgetésekre, sem pedig tárgyalásokra nem túl alkalmas. A Bika jegyben született gyermeket igyekezzen teljes mértékben elfogadni, és céljaiban támogatni! Öröm lesz látni, ahogy halad előre.

Heti szerencseszíne: halványkék

Kedvező napja: péntek


IKREK (május 21. - június 21.) 39. heti horoszkóp


Ezen a héten is nagyszerűek a feltételek arra, hogy zökkenőmentes körülmények között utazzon, munkájában és családi környezetében ténykedjen, élvezve, amit csinál. Az elmúlt periódus kuszaságának, lelassulásának hála nagyobb lett a rálátása dolgokra, most jobban átgondolja a döntéseit. Az Ikrek gyermek jóindulatú, elemző jellemű. Ez pedig párosul nagymértékű éleslátással, szociológiai és diplomáciai érzékkel, egy nagyobb közösség életének jobbá tételében nyugodtan vállalhat jelentős szerepet.

Heti szerencseszíne: ezüst

Kedvező napja: szombat


RÁK (június 22. - július 22.) 39. heti horoszkóp


Erre a hétre biztonságot, növekvő fizikai erőnlétet, de emellett kissé túlhajszolt élettempót is jeleznek az égitestek. Nyíltságának és természetességének köszönhetően nem mindennapi népszerűségnek örvend, jellemzően képes meggyőzni másokat az igazáról. Adásvételekre, utazásokra, iskola – tanfolyamkezdéshez tökéletes ez a periódus. A Rák csemetének szüksége van mindkét szülőre. Amennyiben azok elváltak, nem szabad a gyermeket egyiktől sem eltiltani! Súlyos törést okozhat a kialakulófélben levő jellemben.

Heti szerencseszíne: bordó

Kedvező napja: szerda


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) 39. heti horoszkóp


Nem csak szellemileg, de lelkileg is toppon érezheti magát. Ezért is tanácsos most minden pillanatát ésszerűen kihasználni. A rendszeresség és a higgadtság az a 2 fő tulajdonsága, amellyel minden felmerülő hétköznapi gondot megoldhat. Az Oroszlán gyermeket, mivel nem mindent sikerül mindig megvalósítania, számos alkalommal kudarc is érheti. Hogy minél jobban elkerülje ezt, lényeges lenne megtanítani, hogy hogyan fejlesztheti az ún. kudarctűrő képességét.

Heti szerencseszíne: narancsvörös

Kedvező napja: hétfő


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) 39. heti horoszkóp


Zűrzavaros lelkiállapotban van, ez okból bizonyos szakmai, egzisztenciális gondok kézben tartására sem képes rendesen odafigyelni. Az is előfordulhat, hogy családi gondok zavarják össze. Ha olyan szerencsés, hogy valami művészi vagy kreatív pályán mozog, hangulatát beleviheti az alkotásaiba. Ha erre nincs sansz, akkor valamiféle művészi élmény, pl. színház, mozi vagy tánc segíthet. A Szűz gyermek fejlődése során küzdeni fog jellemének 2 erős vonásával: az egyik a realitás, a másik a valóságtól jócskán elrugaszkodott gondolkodásmód.

Heti szerencseszíne: óceán kék

Kedvező napja: csütörtök


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) 39. heti horoszkóp


Ezen a héten csúcsformában érezheti magát. Mindenben az újrakezdés ígéretét látja meg. Csak arra figyeljen oda, hogy tervezés helyett ne csupán fantáziáljon! Drámai következménye lehet. Ön a családban és a munkahelyén szintúgy hajlamos arra, hogy bizalommal és jóindulattal viszonyuljon a környezetéhez, ami emberi kapcsolatait állandó jelleggel javítja. A Mérleg gyermek fő feladata, hogy legyőzze magában a félelmet a helytelen döntésektől, és megerősítse az önmagába vetett hitét.

Heti szerencseszíne: téglavörös

Kedvező napja: péntek


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) 39. heti horoszkóp


Merjen nyugodt szívvel beszélni álmairól, kívánságairól, mert csak úgy lesz képes az új kapcsolatát fenntartani. A közös programok is segítenek az egymásra hangolódásban. Amennyiben mégsem találna az érzelmi hullámvölgyeire magyarázatot, arra a válasz az lehet, hogy egyedül, esetleg „társas magányban” él. Ha ennek felismerése már megvan, a legnehezebb részén már túl van. A Skorpió gyermeket az önfejűsége viheti előre az életben. Ő tudniillik akkor sem adja fel, amikor a többi srác már régen lemondott a célkitűzéseiről.

Heti szerencseszíne: acélszürke

Kedvező napja: kedd


NYILAS (november 23. - december 21.) 39. heti horoszkóp


Jelenlegi nagy türelmetlenségén most még önmaga is meglepődik. Az rendben van, ha valamennyire összekapja magát, de meg se próbáljon olyan értelemben felgyorsulni, mint egy Kos vagy Ikrek jegyű személy, mert csak egyik slamasztikából a másikba jut! Akármennyire nehezére esik is, támaszkodjon arra, ami korábban is bevált már! A Nyilas gyermek bármit is tesz az életben, azért teszi, hogy a körülötte élők sorsát jobbá tegye. Mindig lehet rá számítani. Remek gyerek, és felnőttként ideális házastárs, odaadó szülő válik belőle.

Heti szerencseszíne: fehér

Kedvező napja: vasárnap


BAK (december 23. - január 20.) 39. heti horoszkóp


Ha tovább nyújtózkodott, mint ameddig takarója ért, mostanra rendesen meggyűlhet a baja párjával, üzlettársaival. Akkor sincs kedvezőbb helyzetben, ha jelenlegi igényei rovására elfeledkezett hosszabb távú terveiről. Ha meg akarja indokolni bizonyítványát, az akaratosság mellett nagy adag kedvességre, türelemre is szüksége lehet. A Bak srác, amit elképzelt magának, hogy eléri, azt bizony mindenképp valóra szándékozik váltani. Felnőttként ez még inkább így lesz. Sajnálatos módon, emiatt számos ellensége lesz az életben.

Heti szerencseszíne: smaragdzöld

Kedvező napja: hétfő


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) 39. heti horoszkóp


Pénzügyi problémával kezdődik a hete: kintlévőségeit egész biztosan nem fogja tudni majd behajtani, emiatt mások anyagi követeléseinek sem tud eleget tenni. Előnyére fordíthatja a helyzetet, ha a hullámvölgy újabb munkalehetőségek, fizetőképesebb munkaadók felkutatására ösztönzi. Bízza magát az ösztöneire: nemsokára elképzeléseinek megfelelő ajánlatok futhatnak be önhöz! A Vízöntő gyermek sokszor előforduló életfeladata, hogy minden elé gördülő akadályt, céljai elérését akadályozó korlátot ledöntsön. Ez egy kis szülői és égi segítséggel, sikerülni is fog neki.

Heti szerencseszíne: okkersárga

Kedvező napja: szerda


HALAK (február 20. - március 20.) 39. heti horoszkóp


Még mindig azon bánkódik, hogy ambiciózus szakmai tervei és hétköznapjai mintha fényévnyi távolságra lennének egymástól. Lehet, hogy önt is mindössze kényelmi szempontok irányították, túlontúl törekedett a biztonságra, a kudarctól való aggodalma pedig a sikert is távol tartotta. Gondolja végig újra a történteket, de szigorúan csak logikai alapon! A Halak gyermekeknek a zöme olyan kisugárzással rendelkezik, hogy nincs olyan ember, aki ellen tudna állni neki. Ez az adottság egész életén át elkíséri, ily módon könnyűszerrel sikerül majd érvényesülnie.

Heti szerencseszíne: zafírkék

Kedvező napja: hétfő


«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply