» » » Bámulatos mutatványokat tud a 2 éves kissrác

Forrás: youtube.com


A szülei állítása szerint 9 hónapos kora óta bővítgeti a repertoárját. Mostanra már profikat is megszégyenítő produkciókra képes.

Mindenesetre ezt állítja a büszke apa, Mohamad Hosseini, aki az iráni sajtónak elárulta, kisfia mindenfajta segítség nélkül, egymaga tanulta meg, hogyan kell hátraszaltózni, spárgázni és fekvőtámaszt nyomni. „Nincs trénere és naponta maximum 10 - 20 percet gyakorol” – fűzte hozzá a férfi.

Arat, aki a róla készült felvételeknek köszönhetően valódi sztárnak számít szülőhazájában, 9 hónapos korában kezdett tornázni. „Egyik nap, mikor hazaértem a munkából, odaléptem hozzá. Az ujjam a tenyerébe csúsztattam, mire ő szorosan megfogta, majd felemelte a lábait a földtől.” – emlékszik vissza az apa a kezdetekre.

A szülők kijelentették, hogy egész odáig fogalmuk sem volt arról, mekkora erő lakozik a gyermekükben. „Onnantól kezdve igyekeztünk rögzíteni a kis attrakcióit. Csináltunk neki egy saját Instagram oldalt, amelynek jelenleg már több 1.000 követője van” – ezt már az édesanya mondja, aki elárulta, hogy leghőbb vágyuk az, hogy Arat-ból híres és sikeres sportoló válhasson.

















«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply