» » » Elhunyt Harangozó Teri

Forrás: MTI / Mészáros János


Meghalt Harangozó Teri énekesnő, a halálhírt a családja is megerősítette.

Életének 72. életévében elhunyt Harangozó Teri. A halálhírt a család megerősítette az MTI-nek. A család tudatta, hogy az énekesnő gyors lefolyású tüdőbetegség következtében hunyt el. 

"Törődő szeretete, a végső napokig kitartó, szórakoztató humora, csodálatos hangja, egyénisége hiányozni fog rokonainak, barátainak, és a közönségének." - olvasható a család közleményében.

A színésznő augusztus végén került kórházba: hátsó fali infarktusa volt. Az utóbbi időben nehezen bírta a nagy hőséget és több kollégájának panaszkodott már arról, hogy rosszul van, mielőtt megtörtént a baj. Majd később kiderült, a tüdejével is vannak problémák. Műtéten esett át. Sokáig nem ébredt fel az altatásból, kómában volt. A napokban viszont már javulásról számoltak be az újságok.

Az énekesnő 1965-ben szerepelt először a Ki mit tud? című dalversenyben, azt követően a táncdalfesztiválok állandó szereplője volt.

1966-ban övé lett Magyarország első aranylemeze is, a „Minden ember boldog akar lenni” című dallal. Legismertebb dala az 1968-ban megjelent „Mindenkinek van egy álma” című sláger.














«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply