» » » Ingyen lehet tanulni angolul, németül és franciául

Kép: pixabay.com


Egy valóban hasznos nyelvtanulással kapcsolatos weboldalt mutatunk be az érdeklődőknek, ahol az angolon, németen vagy a francián kívül olyan nyelveket is meg lehet ismerni, mint például a szuahéli vagy a japán.

A Memrise.com oldalára első lépésben regisztrálni kell - ami természetesen ingyenes -, és már ki is lehet választani, hogy melyik kurzust szeretnétek elkezdeni. Senkit se ijesszen el, hogy más felhasználók által feltöltött tananyagból kell tanulni - hírneves intézmények, pl. a Cambridge is töltött már fel tananyagot, azonkívül a többsége már meglévő, offline tankönyvi tananyag online változata.




A Memrise szolgáltatásait főként a szótanuláshoz lehet igazán használni: végig kell mennetek a szószedeten és néhány rövid feladatot is meg kell oldani, hogy rögzüljenek az új kifejezések. Tanácsos folyamatos jelleggel visszajárni a weboldalra, ahol több tucat gyakorlójáték található - a többsége igazán egyszerű és szórakoztató, ezekkel lehet átismételni a korábban megtanult szavakat. A Memrise-on az ismerőseiteket is be lehet jelölni, a tanulással pedig pontok is szerezhetők, ily módon lehet versenyezni is egymással.











«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply