» » » Heti horoszkóp Érvényes: 2015. szeptember 14. – 2015. szeptember 20. 38. hét

Heti horoszkóp
Érvényes: 
2015. szeptember 14. – 2015. szeptember 20.
38. hét






KOS (március 21. - április 20.)Heti horoszkóp 38-ik heti


Nem ódzkodik a kihívásoktól. Lehetőségei szerint sok mindent megváltoztatna ahhoz képest, mint ami eddig volt. Ha időközben nem válik elbizakodottá, akkor jelentős sikerekre számíthat. Ha esetleg falakba ütközik, akkor az a legjobb, ha okosan manőverezik, kivárva a legalkalmasabb időpontot. Hogy mikor van ez? Ösztönösen meg fogja érezni! Az egyedülálló Kos olyan energiákat szabadít fel, amelyekkel elhozza azt a társat, aki elfeledtetheti Önnel az ex-et. Mellette majd biztonságban fogja érezni magát!

Heti szerencseszíne: acélkék

Kedvező napja: vasárnap


BIKA (április 21. - május 20.) Heti horoszkóp 38-ik heti


Kellemetlen, feszült hangulat várja a héten. Néhány ember cserbenhagyja. Számos tekintetben hasznára válik, ha erőt mutat, ily módon nem merik majd sarokba szorítani. A hét 2-ik felétől munkájában kedvező lehetőségek várják, de okvetlenül szövetségesekre lesz szüksége. Ismerkedési szakaszban levő Bika alkalmazza a testbeszéd jól bevált fogásait! Jó esélye van a sikerre, de túlságosan hamar, akármennyire szeretne is, ne feküdjön le vele! Mivelhogy akkor nem lesz több egy 1 éjszakás kalandnál.

Heti szerencseszíne: cinóber

Kedvező napja: szerda


IKREK (május 21. - június 21.) Heti horoszkóp 38-ik heti


Mindig, amikor beköszönt az ősz, kicsit balszerencsésnek érzi magát. Meglehet, hogy nem is a lassan borongósra forduló időjárás lombozza le a kedvét, hanem az, hogy nem találja a helyét a világban. Ennek ellenére most van az a kedvező hét, amikor nyugodtan kezdjen új tanulmányokba, netalántán vállalkozásba. Párt kereső Ikreket most segítik a bolygók konstellációja. Előrelépésre minden bizonnyal a munkahelyén vagy a munkával kapcsolatos dolgok kapcsán kerülhet sor. Lényeges, hogy nyitott szemmel járjon a világban!

Heti szerencseszíne: porszürke

Kedvező napja: csütörtök


RÁK (június 22. - július 22.) Heti horoszkóp 38-ik heti


Igazán fontos, hogy kapkodás helyett az elszántságára és jó ötleteire támaszkodjon, mert csak akkor számíthat sikerekre. Akkor se kínozza magát, ha a lehetőségek útjába ideiglenes pénzügyi akadályok állnak! Ezeket hamarabb legyűri, mint sem gondolná. Érzelmek terén végre el tudja dönteni, hogy mit is akar, és képes lehet lezárni egy olyan kapcsolatot, amelyben a gyötrődéseit saját maga hosszabbította meg határozatlanságával és döntésképtelenségével.

Heti szerencseszíne: levélzöld

Kedvező napja: hétfő


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) Heti horoszkóp 38-ik heti


Igen rossz taktika, ha senkiben sem bízik meg igazán. Az persze sosem árt, ha megnézi, kivel osztja meg titkait, ügyes - bajos dolgait, de nem mindenki ellensége, ahogy azt most is hiszi. Jelenleg nem ajánlatos semmiféle üzletet nyitni, és ha vesz is valamit, alaposan nézze meg annak eredetét! Párkapcsolat hiányát megszenvedő Oroszlán, menjen olyan buliba, vagy rendezvényre, amely tele van ismeretlen emberekkel. Ilyen, vagy ehhez hasonló helyen fog rátalálni az igazira.

Heti szerencseszíne: mustársárga

Kedvező napja: szombat


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) Heti horoszkóp 38-ik heti


Mostanság túlságosan is békétlen, elégedetlenkedő. Gyakran lesz veszekedős hangulatban ezen a héten. Jó lenne, ha kevésbé kritikusan szemlélné önmagát, és maga körül a világot! Inkább örüljön annak, hogy egészséges, hogy munkájában és a szerelemben is a szerencse kegyeltje! A még a párját kereső Szüzet mélyen szántó erők fogják irányítani, s megeshet, hogy nem lesz képes ellenállni a test csábításának. Ha tartós kapcsolatra most nem is, de átmeneti jellegűre azért számíthat!

Heti szerencseszíne: indigókék

Kedvező napja: kedd


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) Heti horoszkóp 38-ik heti


Párkapcsolati problémái, régebbi szakítását követően alkalmanként még visszatérnek borús hangulatai. De a szíve már ismét nyitott egy új románcra, friss ismeretségek kötésére. A mostanában bontakozó barátságok többsége hosszú időre szól. De azért azt ne feledje: más a barátság és más a szerelem! Munkájában, karrierjében ne felejtsen elszámolni! Csak olyan dologba vágjon bele, ami hozza, s nem viszi a pénzt!

Heti szerencseszíne: óarany

Kedvező napja: szerda


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) Heti horoszkóp 38-ik heti


A nagy szerencse bolygója a Jupiter kedvező hatásai most juthatnak érvényre. Minden gondra találhat gyógyírt, csak meg kell keresnie. Fontos viszont, hogy az otthoni és a munkahelyi vitákat ne egy pakkban kezelje! Döntései előtt vegye figyelembe még saját alkalmasságának megvizsgálását is! A párját még kereső Skorpiónak a jelenleginél több energiára és még nagyobb igyekezetre van szüksége, hogy meglelje partnerét. Az elmúlt évek, hónapok csalódása, a korábbi rossz választások, nem szabad, hogy komolyabb hatást gyakoroljanak az életére!

Heti szerencseszíne: bordó

Kedvező napja: vasárnap


NYILAS (november 23. - december 21.) Heti horoszkóp 38-ik heti


Még a megszokottnál is jobban pörög, fantáziája is szárnyal. Nagyszerű alkalmat kínálnak a bolygók költözésre, ingatlanok vásárlására, illetve eladására. Ha a következő napokban utazást tervez, akkor a legalkalmasabb időpontot választotta! Párkapcsolat hiányában szenvedő lányoknál itt az idő a mindent átfogó stílusváltásra. Az ötletes dekoltázsok, a tűsarkú cipők, csizmák elbűvölhetik az összes férfit. A fiúknál, akik társ után ácsingóznak, ezúttal is a menő kocsi, és a sok pénz lesz a nyerő.

Heti szerencseszíne: cián

Kedvező napja: hétfő


BAK (december 23. - január 20.) Heti horoszkóp 38-ik heti


Kissé rapszodikus periódus következik az életében. Nyugtalan, ingerült hangulatokra kell felkészülnie. Ha nem figyel, ez konfliktusokat okozhat, amelyek akár állandóvá is válhatnak. Kedd - szerda környékén jó esélye van arra, hogy felajánlanak önnek egy korrekt álláslehetőséget. Az ajánlat lehet, hogy kedvezőnek tűnik, de nem kell annyira odáig lenni érte! Szerelmi élete meglehetősen szövevényes. Elég régóta sejti, hogy a sors láthatatlan szálai valakihez kötik, akivel az utóbbi időben „véletlenszerűen” egyre sűrűbben találkozik, vagy újra és újra megpillantják egymást.

Heti szerencseszíne: fekete

Kedvező napja: péntek


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) Heti horoszkóp 38-ik heti


Veszélybe kerülhet az állása. Önre nem jellemző, hogy pánikba esne, mégis tanácsos, hogy most ne aggodalmaskodja túl magát! Ne tévessze meg a látszat! A kritikus szituáció még hozhat a jövőben szerencsét is! Ha egy ajtó becsukódik, helyette újak nyílnak majd meg. Szerelemben a kapcsolata végre kimozdul a stagnálásból, de a valódi áttörés még várat magára. Közben kínálkozhat még 1 - 2 futókaland, amelyek, ha nem veszi túl komolyan, jellemző módon inkább csak szórakoztatják.

Heti szerencseszíne: halványzöld

Kedvező napja: szombat


HALAK (február 20. - március 20.) Heti horoszkóp 38-ik heti


Nem egyszerű helyes döntést hozni ebben az időszakban. Önnek azért van egy előnye a legtöbb emberrel szemben, mert megérzései mindig segítik abban, hogy a legkuszább helyzeteket is megoldja. Sőt, amin más veszít, abból ön képes lesz profitálni. Főnökeivel legyen óvatos, a mézesmázos szavak mindössze az ő érdekeiket szolgálják. Egyedül élő Halak olyan társra vágyik, akivel nyugodtan megoszthatja a gondolatait és az ágyát is. A mércét igazán magasra tette, de ezért nem szabad csüggedni, ha egynéhány pályázó nem üti meg a várt mértéket. De ugyebár, ami késik, az nem múlik!

Heti szerencseszíne: vajsárga

Kedvező napja: csütörtök


«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply