» » » Egy 66 éves nagymama intézte el az ukrán hadsereg drónját

Illusztráció! Kép: pixabay.com


Annyira megrémült a 66 éves nagymama az ukrán hadsereg felderítő drónjától, hogy felkapta és a földhöz csapta azt.

Működésképtelenné tette az ukrán hadsereg egyik felderítő drónját, azaz pilóta nélküli repülőgépét egy 66 éves nyugdíjas nő - számolt be a nem mindennapi esetről az egyik ukrán TV csatorna.

Az eset a Kijev mellett lévő Csabanyi faluban történt, ahol kiképzők oktatták a kelet-ukrajnai hadműveleti övezetbe készülő katonákat a drón irányítására.

A repülőszerkezet túl közel repült az idős asszonyhoz, aki ettől nagyon megijedt.

Azt követően, hogy a drón leszállt, az idős hölgy dühében felkapta és teljes erejéből földhöz csapta úgy, hogy a gép farok része darabokra tört.

Le is hordta a kiskatonákat


A drónért megérkező katonákat az idős asszony alaposan megdorgálta "játékszerük" gondatlan használatáért. Előbbiek első felindulásukban feljelentést tettek a rongáló nagymamával szemben a rendőrségen. A hatóságok azonban azt a megállapítást tették, hogy nem történt bűncselekmény, ezért a nyugdíjas asszony ellen nem indul eljárást.

Peres úton követelhetnék az idős nőtől, hogy térítse meg az általa okozott kárt. Ezt viszont - mint ahogy a katonák nyilatkozták - nem akarják, szerintük ugyanis "nem lenne túl férfias dolog" pénzt követelni egy nyugdíjastól.

Most viszont a katonák drón nélkül maradtak. Elmondásuk szerint csak egy dolgot sajnálnak, hogy már nem tudják megtanulni a pilóta nélküli gép irányítását, e nélkül kellesz szolgálatba állniuk a kelet-ukrajnai harci övezetben.














«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply