» » » Heti Horoszkóp Érvényes: 2015. szeptember 28. – 2015. október 4. 40. hét

Heti Horoszkóp
Érvényes: 
2015. szeptember 28. – 2015. október 4.
40. hét







KOS (március 21. - április 20.) 40. Heti horoszkóp


Nem kell mindent annyira a szívére venni! A szerelem útja jelenleg eléggé rögös. Néha szinte szó szerint, ha pl. kedvese több 100 km-re van öntől.  Sajnos az is megeshet, hogy ugyan közvetlen közelében él, de jeges burokként körbe veszi valami fel nem fogható ellenállás. A heves ostromok most hiábavalónak látszanak. A sértődés most szintúgy nem válik be! Egy kis kertészkedés, növényekkel való foglalkozás sokat segíthet, megnyugtathatja. Így lesz türelme kivárni, amíg fordul a széljárás.

Heti szerencseszíne: fekete

Kedvező napja: hétfő


BIKA (április 21. - május 20.) 40. Heti horoszkóp


A bolygók konstellációja most az ön jegyét támogatják, eredményeképpen, főként érzelmi téren, valóban felizzik ön körül a levegő. Az egyedül élőkkel is csupa pozitív dolgok történnek, mindössze nyitottnak, befogadónak kell lenniük. Üzleti lehetőségei gyarapodni látszanak, igaz, ez még mindig jelenthet kiadást, de növekvő bevételekre is számíthat. Ha képes megmaradni ezen az úton, kétségkívül a javára válik. Amennyiben lehetősége adódik képezni magát, ne hagyja veszni a lehetőséget!

Heti szerencseszíne: bordó

Kedvező napja: csütörtök


IKREK (május 21. - június 21.) 40. Heti horoszkóp


Bármilyen csábító is egy aktuális ajánlat, a régi állását nem szabad rögtön otthagynia. Ha van ereje hozzá, egy ideig inkább vállalja mind a 2-őt! Nem biztos, hogy ami elsőre olyan szépnek és jónak tűnik, a valóság próbáját is kiállja majd. Bízza az időre a döntés meghozatalát ez ügy kapcsán! A változás rövidesen úgyis bekövetkezik, ezt jelzik a jelenlegi bolygóállások. Szerelmi élete alakulófélben van, ha nem megy át teszetoszába, akkor erős kötelék jöhet létre partnerével.  

Heti szerencseszíne: fehér

Kedvező napja: péntek


RÁK (június 22. - július 22.) 40. Heti horoszkóp


Egy korábbi botlása miatt kellemetlen perceket élhet át. Ha most is megpróbálja szőnyeg alá seperni az ügyet vagy eltussolni, csak önmagának árt vele. Akármi is következik, őszintén vállalja a történteket, mert akkor és ott nem véletlenül történt, hogy belekeveredett az egészbe. Pl. a párjának is jelentős köze volt az Ön hibás döntéséhez. A Mars ezen a héten nem csupán határozottá, harciassá is teheti, ami nem a harmónia visszaállításának kedvez. Ha nem bír uralkodni a saját egóján, inkább maradjon csöndben!

Heti szerencseszíne: cinóber

Kedvező napja: kedd


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) 40. Heti horoszkóp


Pánikra nincs oka, kedvese elkötelezte magát ön mellett. Mindentől függetlenül sokszor kételyei támadnak, mert nem mindig mutatja ki úgy az érzelmeit, ahogy azt a szappanoperákban látható. Ajánlatos, hogy szabadidejét értelmesen, nem pedig agysejt romboló tévéműsorok nézésével töltse ki! Munkában, képzésekben külföldi kapcsolatait ideje lenne mozgósítania, még akkor is, ha ezzel szemben vannak is bizonyos ellenérzései. Aki nem mer, az nem is nyer!

Heti szerencseszíne: rozsdabarna

Kedvező napja: vasárnap


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) 40. Heti horoszkóp


Ahelyett, hogy egy probléma láttán a megoldásokat keresné, inkább azonnal bűnbakot keres. Nem a megoldást keresi, hanem a strómant, saját lustasága igazolására. Ami a szerelmet illeti, ezen a héten lazábban vagy felületesebben képes kötődni, mivel számos új kapcsolatra, s néha egy kis kalandra lenne szüksége. Szűz jegyűvel együtt élőknek rengeteg türelemre, kitartásra lehet szükségük. Az egyedülállóknál most olyan szerelem kopogtat, ami egy életre meghatározza az életüket.

Heti szerencseszíne: méregzöld

Kedvező napja: szerda


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) 40. Heti horoszkóp


A napokban ugyancsak elkélne az önkontroll, mivel egyre inkább kezd szétszórt lenni. Feledékeny, időnként nemtörődöm, ami következményekkel jár. S ha valaki ezt szóvá teszi, kapásból durcásan felcsattan. Felhozza, hogy mennyi teher van a vállain. Pedig nagyon nincs igaza, mivel mások ugyanúgy küszködnek, küzdenek, mint ön. Ha pedig tényleg túlvállalta magát, azért sem a kollega, vagy pont az egyik családtag okolható. Úgy látszik – saját érdekében is – szüksége volna egy objektív tükörre.

Heti szerencseszíne: indigókék

Kedvező napja: csütörtök


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) 40. Heti horoszkóp


A szíve csordultig van boldogsággal és ez kihat a közérzetére is. Gyanítható viszont, hogy az érzéseiről jelenleg nem beszélhet senkinek, mert úgy gabalyodik bele ebbe az egészbe, hogy még nem zárta le előző párkapcsolatát. Ahogy közeledik a hétvége, fáradt és ingerült lehet. Probléma, hogy nem képes a figyelmét megosztani. Főnökei észrevehetik, hogy munkái pontatlanok lettek, képtelen betartani, amit vállalt. Rosszabb esetben akár balesetet szenvedhet, vagy ami még nagyobb gond, okozhat is bajt.

Heti szerencseszíne: bíbor

Kedvező napja: hétfő


NYILAS (november 23. - december 21.) 40. Heti horoszkóp


Jellemzően gyakorlatias gondolatai ezen a héten kezdenek romantikus irányba terelődni. A racionalitást az álmodozó szépség, és a bírálatmentes szerelem válthatja fel. Érzelmi töltése, érzékisége növekszik, érzékenysége erősödik. Ellenállhatatlan vágyat érez a hódításra, a flörtölésre. Azt viszont gyakran elfelejti, hogy igen sok irigye van, akik ha birtokába kerülnek valami használható információnak önnel kapcsolatosan, gond nélkül vissza is élnek vele. Szóval csak diszkréten!

Heti szerencseszíne: óarany

Kedvező napja: szombat


BAK (december 23. - január 20.) 40. Heti horoszkóp


Szerelmi ügyekben a kitartása egyre jelentősebbé válik. Egyértelmű lelki ingatagsága ellenére ezért is válik egyre ragaszkodóbbá, mind lojálisabbá. A kalandok ugyan még meg - megérintik a lelkét, meg kapcsolt testrészeit, mivel a vonzerejének köszönhetően, sokan lehetnek a rajongói. Azonban még a flörtölést is megfontolja, ha komoly vasat tarthat a tűzben. Hétvégén nyugtalanító hírt kaphat egyik családtagjával kapcsolatosan. Lehetőségei szerint nyújtson neki segítő kezet!

Heti szerencseszíne: cián

Kedvező napja: vasárnap


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) 40. Heti horoszkóp


A Plútó többeket elbizonytalanít azokban az értékekben, melyek addigi életüket döntően meghatározták. Továbbá jelentős pszichológiai változásokat hozhatnak a személyiségükben. A Vénusz jelenlegi tranzitja lehetőséget ad a női energiák erőteljes megmutatkozására, és nagyszerű kalandokat hozhat. A munkában kimondottan szorgalmasnak kell lenni, hogy elérje céljait. Ne törődjön azzal, hogy munkatársai fontoskodónak nevezik! A mostani hétvége főként az ismerkedni vágyóknak kedvez.

Heti szerencseszíne: pink

Kedvező napja: kedd


HALAK (február 20. - március 20.) 40. Heti horoszkóp


Árnyoldalához tartozik mostanság érzékenysége, bizalmatlan természete és sértődékenysége. Hol vidám, hol levert, minden különösebb ok nélkül. Mint egy kezdő depressziós. Azonban a jogos kritikát is rosszul viseli. Büszkesége a vereséget sem emészti meg, ezért ezt elkerülendő, visszakozik a kihívások elől. Kedden, szerdán jogi témákban érheti kellemetlenség, csütörtökön egy jó baráttal történő találkozás enyhítheti a feszültségeket. Pénteken ismét mélypont valószínűsíthető, de a hétvége egész jól sikerülhet.

Heti szerencseszíne: égkék

Kedvező napja: szerda


«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply