» » » A postás mentette meg a 96 éves néni életét

Kép: pixabay.com


A jóakaratú postásnak köszönheti életét egy 96 éves amerikai asszony, aki egy esés után több napon át feküdt étlen - szomjan háza padlóján, és nem volt képes arra, hogy saját erejéből felkeljen és segítséget hívjon. Mivel az idős nő ideje jelentős részét a házban tölti, a szomszédoknak nem tűnt fel, hogy napokon keresztül nem látják. Végül a terület postása, Chris Feldhaus volt az, akinek feltűnt, hogy valami nincs rendben az idős asszonnyal – adta hírül a Fox4KC.

A postás a TV-nek nyilatkozva elmondta: az szúrt neki szemet, hogy az asszony 2 egymást követő nap sem ürítette ki postaládáját, pedig minden egyes nap ki szokta szedni a leveleket. A bajt gyanító postás becsengetett, majd mikor senki nem válaszolt, szólt a helyi gondoknak, aki pedig értesítette a rendőrséget, hogy nézzenek rá az idős asszonyra.

A tudósítás szerint a padlóra zuhant néni eszméleténél volt, de nagyon le volt gyengülve, amikor a rendőrök rátaláltak. Jelenleg a kórházban lábadozik, és rövidesen találkozhat is a helyi sajtóban hősként ünnepelt postással, akinek az életét köszönheti.














«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply