» » » Menekülteket fogad a házába Gyurcsány

Forrás: commons.wikimedia.org


A balos menekültpolitikáról mindenki csak úgy beszélt, hogy fogadja be őket a Gyurcsány. Nos, az álom valóra vált, Gyurcsány vendégül látja, eteti és ellátja a szíreket, afgánokat és a kurdokat is.

Egészen véletlenül egy ATV olvasó éppen levideózta, ahogy Gyurcsány Ferenc a DK elnöke felkísér a Déli pályaudvar lépcsőin 2 migráns fiút. Az ATV úgy értesült, az utóbbi pár nap alatt afgánok, szírek és kurdok is megfordultak a Gyurcsány házban.

Meg is keresték a Demokratikus Koalíció vezérét, aki megerősítette, hogy ő látható a felvételen. Feleségével, Dobrev Klárával már napok óta vittek élelmiszert a Déli pályaudvarnál várakozó bevándorlóknak. A múlt héten Dobrev kérdezte meg az egyik segítő önkéntest, hogy miben tudnának segíteni, mire kiderült, egy családnak szállásra lenne szüksége.

Telefonon egyeztetett Gyurcsánnyal, aki belement a dologba, így kiürítettek a házban pár szobát és egy fürdőszobát és már jöhettek is a vendégek. „Az első éjszaka egy 10 tagú szír család érkezett, másnap 6 szíriai kurd migráns aludt nálunk” – jelentette ki Gyurcsány, aki vacsorát, reggelit és útravalót is ad a náluk megpihenőknek. Sőt, a ruháikat is igény szerint kimossák.




Sajna a befogadottak nem tudják, hogy Magyarország egykori miniszterelnökénél húzzák meg magukat, mivel nem igazán működik a kommunikáció. Ahogy Gyurcsány mondta, „Alig beszél közülük valaki angolul, kézzel - lábbal kommunikálunk”.
















«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply