» » » 46 éven keresztül élt egy tűvel a fejében

Forrás: http://ah.people.com.cn/n/2015/0908/c358267-26280986.html


Egy kínai nőt egész életében fejfájások gyötörték. A Kínában található Huaibei városában élő Liu Kao csupán ez év augusztusban, 48 éves korában tudta meg, hogy mindezt egy 4,6 cm-es tű okozza, ami még 1,5 éves kora körül fúródott az agyába – adta hírül a kínai sajtó.

A nő elmondása szerint korábban is járt orvosnál, de akkor semmiféle rendellenességet nem találtak. Ez év augusztusában viszont már részletesebb vizsgálatokat végeztek az egyik helyi kórházban, és rögtön felfedezték, hogy mi okozta gondot.

Az asszonyon azt követően végeztek el több vizsgálatot, hogy fejfájásai egyre erősödtek, és fél oldala zsibbadni kezdett. Az orvosok egy MRI - vizsgálattal akartak a probléma mélyére hatolni, de amikor a nőt berakták a gépbe, azonnal jelzett egy riasztó, ami arra figyelmeztetett, hogy fémet érzékelt. Ekkor hamar elvégeztek egy CT - vizsgálatot, ami ki is mutatta a nő bal agyféltekében elhelyezkedő vékony tűt.






Azt nem lehet tudni, hogy mi módon került a tű a nő fejébe, de az orvosok szerint az kizárólag 1,5 éves kora előtt fúródhatott bele a koponyába. Liu Kao a szüleit is hiába kérdezte erről, ők sem emlékeztek semmi ilyesmire ezzel kapcsolatban. – mondta el az asszony lánya a helyi újságíróknak.

















«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply