» » » Elválaszthatatlan kenguru barátjától az 1 éves kislány

Kép forrása: Search for the hidden clover


Első ízben akkor találkoztak, amikor a kislány még csak néhány napos volt. Mostanában már idejük jelentős részét együtt töltik.

Mialatt a vele egykorú gyermekek döntő többsége egy plüssmackóval köt életre szóló barátságot, vagy maximum, ha igazán szerencsések, akkor a család négylábú kutya - macska kedvencével, a jelenleg 14 hónapos Alia Heckathorn viszont egy kenguruval. Az észak - virginiai kislány csupán néhány napos volt, mikor először pillantotta meg szülei védencét, Boomeroo-t, aki egy fiatal kengurulány.

Azóta valamivel több, mint 1 év telt el, a páros pedig egyre több időt tölt együtt. „A legkedvesebb közös tevékenységük a kertben elfogyasztott közös ebéd. Alia minden egyes alkalommal megkínálja Boomeroo-t az ételéből, aminek az állat természetesen mindig nagyon örül” – idézi a Daily Mail című brit lap a kislány anyukáját.




Mr. Heckathorn hozzáteszi, a kenguru akkor is ott volt kislánya mellett, amikor Alia járni tanult. „Boomeroo megengedte, hogy Alia a bundájába kapaszkodjon. Kicsiket ugrált, Alia pedig apró lépésekkel követte. Mikor már eléggé magabiztosan megállt a lábán, elengedte barátját, és önállóan kezdett el járni. Nagyszerű pillanatok voltak” – mondta el az anya, aki „Search for the Hidden Clover” című állatmese sorozat szerzője.
















«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply