» » » A fogdán éjszakázott Lagzi Lajcsi?

Illusztráció! Kép: pixabay.com


Kedden délelőtt a rendőrök vitték be a székesfehérvári kapitányságra Galambos Lajost és 2 másik személyt kihallgatásra, majd ezt követően lopás és vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették őket. A Fejér megyei rendőrök a mulatós zenésszel együtt feleségét, Boglárkát és a Dáridó sztárjának egyik munkatársát is előállították. A Bors beszámolója szerint a 3 személy a kapitányság fogdájában éjszakázott, Lajcsi valószínűleg élete legszörnyűbb éjszakáját töltötte a rácsok mögött.

A rendőrség vélhetőleg 2 ügyben indított nyomozást. Az egyik szerint Lajcsi Mocsai birtokán illegális gáz-, áram- és vízvételezés jeleire leltek a szolgáltatók. A másik ügy a lakóparkhoz köthető, ahol szintúgy ismeretlen elkövetők lopták az áramot.

A Fejér Megyei Rendőr főkapitányság szóvivője kedden megerősítette, hogy nyomozók 2015. szept. 22-én a büntetőeljárás vonatkozásában egy 54 éves férfit és egy 49 éves Mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol is bűnügyi őrizetbe vették őket.

Amint már korábban beszámoltak róla az újságok, tavasszal volt már egy razzia a Lagzi Lajcsi-val reklámozott lakóparkban, ám a zenész akkor tagadta, hogy bármi köze volna a céghez, állítása szerint mindössze a reklámarca volt a lakások eladásának.

A helybeli pletykák szerint a lakóparkban egy a megyéhez köthető főrendőr és az igazságszolgáltatás magas rangú tisztségviselője is tulajdonos, valamint bérlő. Ezért nyomoztak az ügyben a székesfehérvári hatóságok.













«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply