» » » Heti Horoszkóp Érvényes: 2015. szeptember 7. – 2015. szeptember 13. 37. hét

Heti Horoszkóp
Érvényes: 
2015. szeptember 7. – 2015. szeptember 13.
37. hét









KOS (március 21. - április 20.) Heti Horoszkóp


A Kos szeret a társaság élére állni, de nehezen veszi tudomásul, hogy mások nem mindig képesek lépést tartani szerteágazó érdeklődésével, gyors tempójával. Emiatt már hét elején fontos odafigyelni, hogy ne cselekedjen felelőtlenül! Magánéletében - főként hétvégén - a féltékenységé lesz a főszerep. Mostanság olyan érzése van, hogy kedvese félrelépett, vagyis van még egy 3-ik személy kettőjük kapcsolatában. Könnyen lehet, hogy nem téved, tehát tanácsos lenne utánanézni!

Heti szerencseszíne: fekete

Kedvező napja: szombat


BIKA (április 21. - május 20.) Heti Horoszkóp


A teremtés energiái az egész hét folyamán nyitottak lesznek. Bármilyen terve, elhatározása van, most sikerrel megvalósíthatja. Hogyha lehetősége nyílik egy utazásra, nehogy lemondja! Különben is, a Bika egy született hedonista, csak olyan utazásokra fizet be, amelyek egyik élvezetet kínálják a másik után. Azért nem ártana egy kis mértéktartás, mert a csillagok komoly szervi bajokat jeleznek, ha nem törődik eleget testi és lelki egészségével!

Heti szerencseszíne: bronz

Kedvező napja: csütörtök


IKREK (május 21. - június 21.) Heti Horoszkóp


Eddig hiába nyaggatta a felettesét vagy bármely befolyásos ismerősét újabb és újabb ötleteivel, lekoptatták idő, vagy lehetőség hiányára utalva. Ámde ennek a sikertelen sorozatnak vége szakad, mert több helyen is szükség lesz olyan emberre, mint ön. Addig is képezze, fejlessze magát! Jó a nyelvérzéke, könnyedén beletanul akármelyik ország alapmondataiba. Ne húzódozzon a változásoktól, a mai világban ezeket szükséges felvállalni. Fontos: „Csak a döglött halak úsznak együtt az árral!”.

Heti szerencseszíne: zafír

Kedvező napja: szerda


RÁK (június 22. - július 22.) Heti Horoszkóp


Biztosnak vélt munkahelyével, beosztásával problémák lehetnek. Már most kezdjen el informálódni a bekövetkező változásokhoz! Ha álláskeresésre kényszerül, készüljön fel mindenre! Magánéletében most nem lesz kulcsfontosságú kérdés a reszkírozás, inkább csöndben figyeli a lehetséges társjelölteket. Viszont egyszer csak feltűnik valaki a színen, aki rögvest leveszi Önt a lábáról. Figyeljen oda, ha nem igyekszik, egy szemfüles másik lecsaphat rá! Tanács: a szabadban közösen eltöltött minden perc erősítheti a kapcsolatukat.

Heti szerencseszíne: karmazsin

Kedvező napja: kedd


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) Heti Horoszkóp


Számos dolog vár tisztázásra életének eme szakaszában. Felettese szeretne valami újabb tennivalót önre bízni, azonban a hideg futkározik a hátán ennek hallatán. Lehetőségei szerint álljon ki önmagáért, ne hagyja, hogy tovább terheljék! Rózsaszínű álmokat akkor kezdhet majd szövögetni, amikor teljesen más irányból kap új állásajánlatot. Az Oroszlán közösségi ember, de legtöbbször azok társaságát keresi, akiken uralkodhat. Ezért aztán énképének nem sok köze van a valósághoz.

Heti szerencseszíne: borostyán

Kedvező napja: péntek


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) Heti Horoszkóp


Szűz jegyű hölgy életében szokatlan helyzetek követik egymást, leszólítják a buszon, vadidegenek kinyitják ön előtt az ajtót, és ehhez hasonlók. Ez azt is jelentheti, hogy pozitív kisugárzásával most megtalálhatja a nagy Őt! A párban élők is megújulnak, kapcsolatuk minden nap hoz valami újdonságot, ami elfeledteti a régi konfliktusokat. Ha csoportos útra megy, nagy valószínűséggel Ön lesz mindenki dajkája, aki begyógyítja a sebeket, kibékíti a feleket és így tovább.

Heti szerencseszíne: smaragd

Kedvező napja: vasárnap


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) Heti Horoszkóp


Új kihívások várnak önre, minden nap tartogat valami rendkívüli tennivalót vagy élethelyzetet, csak kapkodja a fejét, mit is kéne cselekedni. Ahelyett, hogy hagyja magát kihasználni, inkább keressen valami jó külföldi munkalehetőséget vagy tanulmányutat! Amúgy is nagyon szeret utazni. Arra azért figyeljen oda, hogy a lehetőségeket ne keverje össze vágyaival, álmaival, mert végzetes kudarc lehet a vége! Nem ártana előzetesen egy tapasztalt profi tanácsait is kikérni!

Heti szerencseszíne: ezüst

Kedvező napja: péntek


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) Heti Horoszkóp


A kora őszi idő felemeli, hangulatba hozza, elszánttá teszi, kissé kifordítja önmagából – ám minden pillanatát élvezni fogja.  Ismeretségeket köthet majd, barátságokat alapoz meg, és végre nem a görcsösség, hanem a spontaneitás irányítja a lépteit.  Szabadidejében, hétvégéken keressen fel vérfagyasztó és misztikus helyeket! Az ott tapasztaltak alapján fejlesztheti belső világát, bővítheti tudását. A csillagok mostani konstellációja szerint az ősz igazán rázósnak ígérkezik, de ha lesz ereje és kitartása, van esélye a sikerre.

Heti szerencseszíne: narancsvörös

Kedvező napja: szombat


NYILAS (november 23. - december 21.) Heti Horoszkóp


A Mars óriási lökést ad karrierje fellendítéséhez, s arról is gondoskodik, hogy anyagilag is biztonságban érezze magát. Egy kis extra is áll a házhoz. Most nagyon könnyedén hoz ragyogó döntéseket, és képes lesz simán meggyőzni igazáról környezetét. Egyedülálló Nyilas igyekezzen kicsit nyitottabb lenni! Az otthoni 4 fal és a munkahely között ingázva nincs sok esélye kapcsolatokat teremteni. Az igazi kontaktust az internet, az ottani virtuális barátok sem pótolhatják.

Heti szerencseszíne: halványkék

Kedvező napja: szerda


BAK (december 23. - január 20.) Heti Horoszkóp


Kisugárzása hetek óta nem volt ennyire hatékony, azok is önön felejtik tekintetüket, akik már elkötelezettek. Így nem csoda, hogy kedvese mellett mások szívét is könnyűszerrel meghódítja. A szinglik péntektől kezdődően legromantikusabb periódusukat élik, a nagy szerelem egy rövidke lépésnyire van! Nagyszerű felhőjárásra számíthat minden Bak, hacsak nem tolja el a lehetőségeket. Szóval kapja össze magát, emelje fel a fejét, s bátran kínálja fel arcát a simogató őszi napsütésnek!  

Heti szerencseszíne: okkersárga

Kedvező napja: vasárnap


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) Heti Horoszkóp


Az égiek, nem tudni, hogy milyen okból, de megáldották önt a látás képességével. Ebből adódóan szinte mindig érzékeli a hazugságot, átlát a hamis embereken. Ez ugyancsak feladja önnek a leckét. A legkülönbözőbb lények akadnak útjába, akiknek a valódi énje, finoman fogalmazva, elrettentő. Továbbá szomorúan tapasztalja, hogy az emberek számottevő része könnyűszerrel manipulálható, simán elhiszi a legnyilvánvalóbb fikciókat is. Sajnos nincs mit tennie, kénytelen tudomásul venni, hogy jelenlegi világunkban semmi sem az, aminek látszik.

Heti szerencseszíne: fehér

Kedvező napja: hétfő


HALAK (február 20. - március 20.) Heti Horoszkóp


Élete teljes fordulatot vesz, a már beindult folyamatok tovább gyorsulnak. Ha még most keresi az igazit, egy tipp: nézze meg, ki költözik a szomszédba! Vonatkozik ez otthonára, munkahelyére egyaránt. Egész biztos a pozitív meglepetés. Ha a Halak jegyében született, kudarcok esetén hajlamos a sötét gondolatokra, felelőtlen tettekre. Meglehet, hogy önmaga ellen fordul. Mielőtt döntésekre jutna, mindenképpen keressen segítséget! Az ilyen, beszűkült tudatállapot kizárja a logikus gondolkodást. Általában már egy tisztázó, értékelő beszélgetés is megmutatja a bajból kivezető utat.

Heti szerencseszíne: tengerzöld

Kedvező napja: kedd


«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply