» » » Szerelmi Horoszkóp 2015. július 27 – augusztus 2 31. hét

Szerelmi Horoszkóp 
2015. július 27 – augusztus 2
31. hét


KOS (március 21. - április 20.) Szerelmi horoszkóp


Kettős helyzetbe keveredhetsz azáltal, hogy akarva vagy akaratlanul, de ellopod a szerelmet egy olyan embertől, aki régóta megbízott benned. Minden esetre az érzelmek terén nagy valószínűséggel a csalódással, mint olyannal kell szembe találkoznod, valamilyen úton-módon.


BIKA (április 21. - május 20.) Szerelmi horoszkóp


Légy óvatos, mert a napokban kezdődő románcnak komoly folytatása is lehet. Egy romantikus éjszakát követően egy olyan kivirágzás indulhat útjára, amilyenre esetleg most az elején még nem is számítottál.


IKREK (május 21. - június 21.) Szerelmi horoszkóp


Bármi megeshet, csak rajtad múlik, kit és mikor fogsz bevonzani az életedbe. A Vénusz hatására megsokszorozódhat a vonzerőd, de azért ne tégy meggondolatlan ígéreteket, mert előbb - utóbb mindez visszaüthet.


RÁK (június 22. - július 22.) Szerelmi horoszkóp


Felbukkanhat valaki a múltadból, aki sokat jelentett számodra. Ez a találkozás feleleveníti a régi emlékeket, de az újrakezdés gondolatát gyaníthatóan ki kell verni a fejedből, mert mindketten ráébredtek arra, hogy azóta sok minden megváltozott.


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) Szerelmi horoszkóp


Ha a vezető szerepét szeretnéd játszani a párkapcsolatodban is, akkor ne lepődj meg, ha egyre inkább nem stimmel valami. Ha pedig egy új személynek szeretnéd meghódítani a szívét, akkor vess be mindent, mert jövő héten már bottal ütheted a nyomát.


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) Szerelmi horoszkóp


Nehézkesen találsz önmagadra, esetleg azért mert a legutóbbi kapcsolatod emlékei még mindig a fogságukban tartanak. Pedig egyedül csak rajtad áll, hogy lépsz vagy túllépsz a dolgokon. A lelked akkor nyugszik meg, ha végre tiszta vizet öntesz a pohárba, ezért jobb, ha mindenkivel mindent megtárgyalsz.


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) Szerelmi horoszkóp


Fordíts több időt a partneredre, ha máskor nem is, legalább a hétvégét töltsétek együtt. Ha esetleg új kapcsolatba bonyolódtál, az kedvezően fog hatni a munkádra és a karrieredre egyaránt. Úgyhogy mindent bele, mert most nagy dolgokra leszel képes.


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) Szerelmi horoszkóp


Szerelem terén kellemes meglepetésekben lesz részed. A jelenlegi ismeretségek közül valamelyik tartós kapcsolattá fejlődhet. Ha pedig a meglévő pároddal hajba kaptatok, hamarabb túllendülsz a lelki válságon, mint hinnéd.


NYILAS (november 23. - december 21.) Szerelmi horoszkóp


A héten bár jó néhányszor felforrósodhat a hangulat körülötted, mégis nagyszerű élményekben lehet részed. Persze, legfőképp akkor, ha a házassági eskü nem köt senkihez. Neked különben is az a valódi szerelem, ha magas hőfokon lángol.


BAK (december 23. - január 20.) Szerelmi horoszkóp


Egy jóságos, gyengéd, áldozatkész társra találhatsz, természetesen, ha nem aggódsz, hogy felolvasztja a jeges szívedet. Ha valaki túl nagy erőbedobással ostromolná a szívedet, gondolj arra, hogy ezek az élmények, benyomások arra is jók, hogy tisztába kerülj a saját érzéseiddel és érzelmeiddel.


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) Szerelmi horoszkóp


Meglehet, hogy eddig csak ábrándoztál egy meghitt kapcsolatról? Ám most eljött az ideje, hogy tégy is végre lépéseket annak érdekében, hogy az álmaid beteljesüljenek!


HALAK (február 20. - március 20.) Szerelmi horoszkóp


Bármilyen hihetetlen is, a héten terítékre kerülhet a szerelem. Ha párválasztás előtt állsz, okvetlenül keresd a barátaid társaságát! Ha jelenleg valami ki is billent az érzelmi egyensúlyodból, az csak maga a szerelem lehet!

«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply