» » » Heti Horoszkóp Érvényes: 2015. augusztus 3. – 2015. augusztus 9.

Heti Horoszkóp
Érvényes: 
2015. augusztus 3. – 2015. augusztus 9.



KOS (március 21. - április 20.) Heti horoszkóp


A hét első felében a párja a szokásosnál is jobban durcáskodik. Nem is csoda, hiszen eléggé elhanyagolva érzi magát, mivel ön leginkább a saját baráti társaságára vágyik, akiket ő nem nagyon kedvel. A hét második felében a féltékenység zöld szemű szörnye kezdi piszkálni, aminek az oka abban keresendő, hogy - igazából minden ok nélkül - nem biztos a saját vonzerejében. Munkában, anyagiakban most minden a jó szervezésen és az újdonságok befogadásán múlik. Szerencsére sokan tisztában vannak az Ön képességeivel, tehetségével.

Heti szerencseszíne: zafír

Kedvező napja: szerda


BIKA (április 21. - május 20.) Heti horoszkóp


Szörnyen fáradtnak érzi magát. Úgy látja, minden szabad percét pihenésre, relaxációra kéne fordítania. Igyekezzen ésszerűen megoldani ezt! Amennyiben van rá módja, feküdjön le minél korábban, és a zavaró körülményeket kikapcsolva, aludja ki magát jó alaposan! Szívügyekben kedvetlenebb, durcásabb lesz. Többek közt nincs türelme ahhoz, hogy meghallgassa partnere problémáit. Ez akár komolyabb veszekedéshez is torkolhat. Anyagi figyelmeztetés: sem most, sem máskor ne tegye kockára az eddigi nyereségeit!

Heti szerencseszíne: rubin

Kedvező napja: vasárnap


IKREK (május 21. - június 21.) Heti horoszkóp


Mostanában annyi a tennivalója, hogy ki sem látszik belőle. Kedvesére szinte nem is jut ideje. Nem lesz ennek jó vége. Semmiképp se engedje elhatalmasodni a mindennapok egyhangúságát! Figyeljen arra, hogy az idő, amit együtt töltenek, tartalmas, örömteli és boldog legyen! Érdemes lenne elutazniuk is valahová kikapcsolódni, kizárólag kettesben! Munkában most nem kell megmérkőznie a vetélytársakkal, ha ezt túlzottan fárasztónak érzi. Ne vegye fel a kesztyűt, ezzel kizökkenti őket a megszokott stratégiájukból!

Heti szerencseszíne: smaragd

Kedvező napja: csütörtök


RÁK (június 22. - július 22.) Heti horoszkóp


Mások figyelmét aligha vonhatja magára azzal, ha kihívó, és csupa olyat mond és tesz, ami idegen képességeitől. Akkor is az ellenkező hatást éri el szívügyekben, ha versenytársa erényeit úgy próbálja aláértékelni, hogy hazugságokat terjeszt róla. Munkában, anyagiakban, minden a legnagyobb rendben halad, még ha kissé lassúnak is tűnik a dolgok menete. Legyen türelemmel, ez a hónap nem kedvez a világmegváltó ötletek megvalósításának!

Heti szerencseszíne: ezüst

Kedvező napja: hétfő


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) Heti horoszkóp


A Mars ezen a héten számtalan programot, társasági életet, szerelmet sejtet az egyedülállóknak. Ezek a találkozások azonban nem lesznek teljesen zökkenőmentesek. Valami módon folyton beletaposnak a lelkébe, és mást kap, mint amire számítana. Vegyen vissza az elvárásaiból, így nem érheti majd komoly pofára esés! Munka és anyagiak terén momentán nem javasolt az első sorban nyüzsögni. Túl sok minden csúszna félre, ami miatt Ön lenne a felelős!

Heti szerencseszíne: aranybarna

Kedvező napja: szombat


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) Heti horoszkóp


A Szűz jegyű nő jobb, ha megfogadja, hogy nem jártatja a – többek szerint lepcses – száját! Nem kotorászik többé kíváncsian a szomszéd szemetesében, főleg nem a párja dolgai között! Szerelmi kapcsolata tudniillik a saját kishitűsége miatt fog megfenekleni. Kissé beteges, amikor mindenkiben vetélytársat lát, és a legszebb érzéseit is megmérgezi a kétkedés. Ha hajszálat talál a partnere ingjén, akkor tuti, hogy van valakije, ha nem, akkor minden bizonnyal kopasz nővel csalja meg önt.  A munkahelyén akármennyire is vágyik támogatókra, segítőkre, ne bízzon meg vakon senkiben!

Heti szerencseszíne: türkizkék

Kedvező napja: kedd


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) Heti horoszkóp


A szerencsés bolygók konstellációja olyan érzelmi feltöltődéssel látják el, hogy szinte sugárzik a lényéből a szép, a jó, a szeretet. Ne lepődjön meg azon, ha már puszta jelenlétével is felkelti az emberek érdeklődését! Ez a rajongás természetesen jót tesz hiúságát, de azért ne szálljon el annyira önmagától! Szerelmi élete, annak alakulása kizárólag öntől függ, mint az is, hogy egy új kapcsolatban lesz-e a dologból valami komolyabb is. Munkában figyeljen a megérzéseire, és átmenetileg maradjon megfigyelő pozícióban!

Heti szerencseszíne: halvány pink

Kedvező napja: péntek


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) Heti horoszkóp


Vitás kérdések esetén a mostani, pozitív bolygóállások segítségére lesznek abban, hogy tisztázhassa helyzetét. Sőt, még abban is, hogy kibéküljön kedvesével. Hangulata mostanság eléggé változékony, egyik pillanatról a másikra csap át a jókedvből egy kis letargiába netalán hisztériázásba, vagy fordítva. Nem azért lehet ez esetleg, mert túl sok szappanoperát néz a TV-ben? Szakmai téren figyeljen a pontos, konkrét kommunikációra, máskülönben a vetélytársai az elhangzottakat, szokásuk szerint, kiforgatva, félremagyarázva, hatásosan érvelhetnek az ön vélekedése ellen!

Heti szerencseszíne: ibolyakék

Kedvező napja: szerda


NYILAS (november 23. - december 21.) Heti horoszkóp


A nyár velejárói a könnyed, futó, egyéjszakás kalandok sora. Nincs is addig baj, amíg mindez a józanész legalább minimális kontrollja alatt történik. Gond csak akkor szokott lenni, amikor már minden mindegy alapon, piától, drogtól elázva történnek meg a durva dolgok. Utólag persze lehet siránkozni, de már nincs sok értelme. Felelős munkahelyi vezetőként legyen óvatos a pénzügyi tanácsadók felvételével! A könnyű pénzkereset reményében mostanság boldog-boldogtalan nevezi ki önmagát erre a titulusra, mindenféle valós szakértelem nélkül. Tartózkodjon tőlük!

Heti szerencseszíne: óceán zöld

Kedvező napja: csütörtök


BAK (december 23. - január 20.) Heti horoszkóp


Ezen a héten munkában, karrierépítésben fokozott odafigyelésre lesz szüksége, mert a hízelgő, hajbókoló emberekkel elég csúnyán megjárhatja! Futja önnek WC papírra, nincs szüksége buzgó nyelvekre! Családi kapcsolatai terén is igazán nagy a feszültség, nem kizárt, hogy valami ingatlan eladás miatti nézetkülönbség ennek az oka. Igyekezzen kompromisszumra jutni! Szerelmi életében bekövetkező, régóta várt fordulat miatt nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lesz. Úgy érzi, hogy egy nagy szikla esett le a szívéről.  

Heti szerencseszíne: gesztenyebarna

Kedvező napja: szombat


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) Heti horoszkóp


Ne szórja a pénzét fölöslegesen! A 10. pár divatcipő megvásárlása helyett takarékoskodjon inkább egy kicsit! Olyan nem várt kiadásokkal szembesülhet, melyekre álmában sem gondolt volna. Jó, ha van mihez nyúlni ilyen esetekben. A Vénusz jóvoltából egész héten kitűnő formában lesz. Derűs kisugárzása mellett szellemes, jó humorú, szavaival elkábít, akár a drog. Aki megismeri önt, nem tud majd leszokni bölcs iróniájáról, szívet felvidító, kedves mosolyáról!

Heti szerencseszíne: tört fehér

Kedvező napja: kedd


HALAK (február 20. - március 20.) Heti horoszkóp


Születési adottságai által hosszútávra olyan ember mellett érzi valóban biztonságban magát, akire felnézhet, akit pátyolgathat, akit elhalmozhat szíve minden szeretetével. Erre a jóképű idegenre egy rendezvény alkalmával, legjobb barátai révén találhat rá. Ezt még fokozza, hogy a közeljövőben, fizikai értelemben is közelebb kerülnek egymáshoz, ugyanis a nagy „Ő” új lakásba költözik. A munka terén igényli, hogy a felettese útmutatással lássa el önt, illetve szereti pontosan tudni, hogy mikor mi a tennivalója. Azért ne vigye túlzásba, főnöke nem szereti az emberi automatákat!

Heti szerencseszíne: hamuszürke

Kedvező napja: hétfő


«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply