» » » Rövidesen számítógép lesz az Xboxból

Kép: pixabay.com


Nemsokára érkezik az egér és a billentyűzet támogatás a Microsoft játékgépére. Rövid időn belül Windows 10 játékokkal játszhatunk az Xboxon?

Kisvártatva hozzáférhető lesz a régóta várt egér és billentyűzet támogatás Xbox One konzolon, adta hírül a cég Xbox osztályának vezetője, Phil Spencer.

Spencer a saját Twitter oldalán erősítette meg a hírt, amikor is egy érdeklődő arról kérdezte, lesz-e majd lehetőség a Windows 10-es játékok streamelésére PC-ről a Microsoft konzoljára.

Spencer ekkor azt a választ adta, hogy momentán az Xboxról Windows 10-re való streamelést próbálgatják, de a fordítottját is elképzelhető, hasznos ötletnek tartja, csak egyelőre még nincs rá megfelelő koncepciójuk.

Ezt követően egy másik felhasználó hozzáfűzte, hogy egy ilyen funkcióhoz nélkülözhetetlen lenne az egér és a billentyűzet kompatibilitás, amelyre Spencer ennyit válaszolt:

"Igen, az egér és billentyűzet támogatás kulcsfontosságú ehhez a szolgáltatáshoz, és ezek már nincsenek olyan messze."

A Microsoft már a korábbi időkben sem zárkózott el az egér és a klaviatúra használatának elképzelésétől, ámde az Xbox 360-on még kvázi alig volt funkció, ami ezeket az eszközöket támogatta volna.



«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply