» » » Heti Horoszkóp Érvényes: 2015. július 27. – 2015. augusztus 2.

Heti Horoszkóp
Érvényes: 
2015. július 27. – 2015. augusztus 2.



KOS (március 21. - április 20.) Heti horoszkóp


Ezen a héten a Mars túlzottan sok negatív energiával veszi körül, aminek a legyőzéséhez igen komoly tisztánlátás szükséges. A kommunikáció hiánya és az ingerszegény környezet lehet a legfőbb ellensége. A Kos férfi, ha nem uralja a kétbalkezes effektus, szenvedélyes és mindent elsöprő szerelmet élhet át, számos szakítással és kibéküléssel cifrázva. Angyali üzenet erre a hétre: Ne féljen kimondani az igazát önmagának, és másoknak is. Vallja be igazi érzéseit és minden felfedezést, amire rálelt!

Heti szerencseszíne: bézs

Kedvező napja: kedd


BIKA (április 21. - május 20.) Heti horoszkóp


Magánéletében mostanában igen sok kedvességet kaphat. Kedvese és családtagjai törődnek önnel. Ez jó érzéssel tölti el. Amibe a héten belefog, amihez a nevét adja, az mind sikert ígér. Érdemes most ingatlannal vagy autó adásvétellel kapcsolatos ügyeket intéznie. Ha esetleg nyaralni készülne, írja fel a fontos telefonszámokat! Angyali üzenet: Az angyalok dolgoznak, hogy feloldják önkifejezése gátját. Segítsen nekik, így biztosítva a sikert!

Heti szerencseszíne: skarlátvörös

Kedvező napja: szombat


IKREK (május 21. - június 21.) Heti horoszkóp


A hét első fele hasonlóképpen ideális lesz barátokkal eltöltött időre és csoport tevékenységekre. Egyesektől megkapja az inspirációt, amely céljai elérését szolgálja. Megtörténhet, hogy másokban viszont nagyon fog csalódni. Óvatosabbnak kéne lennie, amikor új embereket enged be az életébe, hiszen az első benyomások gyakran félrevezetőek lehetnek. Angyali üzenet: Az angyalok azt óhajtják, hogy a panaszkodás ősi szokását váltsa fel egy egészségesebb visszajelzés, melynek során kívánalmai a kívánt eredményre mutatnak.

Heti szerencseszíne: égkék

Kedvező napja: vasárnap


RÁK (június 22. - július 22.) Heti horoszkóp


Jelenlegi párjánál kezd elszakadni a cérna, kevesli az Ön jelenlétét. Hogyha meg akarja tartani ezt a kapcsolatot, fordítson több időt a partnerére, hogy otthonába újra beköltözhessen a harmónia! Munkahelyén minden adva van, hogy szép sikereket érjen el. Főnöke nem mindig ad egyértelmű útmutatást, elvárja öntől, hogy leleményesen oldja meg a feladatokat. Ne vegye ezt tőle rossz néven! Angyali üzenet: Megfelelő végzettséget szerezve most nagy esélye lehet arra, hogy jól jövedelmező tanácsadói munkát is végezzen.

Heti szerencseszíne: olajzöld

Kedvező napja: szerda


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) Heti horoszkóp


Ezen a héten magánéletében elszabadulhatnak az indulatok. Minden azért van, mert a párjával együtt mindketten fáradtak és nem nagyon képesek megbeszélni a mindennapi teendőket sem. Még nem késő tisztázni a dolgokat, de ha így megy minden tovább, néhány hónap múlva valamelyikük a válást fontolgatja. Munkahelyén új körülményeket tapasztalhat, esetleg vezetőváltás is lehetséges. Új felettesével nem lesz igazán elégedett, sajna nem találják meg azonnal a közös hangot. Angyali üzenet: Legyén türelemmel, amíg el nem jön a józanész ideje!  

Heti szerencseszíne: óarany

Kedvező napja: péntek


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) Heti horoszkóp


Szerelmi életében mély, eddig még nem ismert érzéseket él át, ami nagyban megváltoztatja a párkapcsolatokról kialakult véleményét. Adja át magát ennek az érzésnek, ne a múlttal, inkább a jövővel foglalkozzon! A jelent pedig élje meg a sors ajándékaként! Ha fontos munkamegbeszélései lesznek, akkor igazán látszik, hogy Ön a legnaprakészebb a csoportban. Várhatóan ez másnak is feltűnik majd. Angyali üzenet: Szánjon több időt a meditációra, hallgasson a belső hangokra, amelyek kétséget kizáróan megmutatják az útja soron következő lépéseit!

Heti szerencseszíne: korallpiros

Kedvező napja: csütörtök


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) Heti horoszkóp


Az utóbbi időben, a szerelmi ügyekben a helyes úton halad. Csak kicsit több idő kell ahhoz, hogy célhoz érjenek a dolgai. Nem javasolt siettetni sem az elköteleződést, sem a kibékülést, mert az idő most kihagyhatatlan összetevő. Munkájában felismeri azt, hogy a régi jól bevált módszerek már kissé elavultak és ez okozta a stagnálást. Angyali üzenet: Holott korlátok között érzi magát karrier kilátásai szempontjából, ennek ellenére az angyalok arra emlékeztetik, hogy a lehetőségei korlátlanok, csak fel kell ismerni a kínálkozó lehetőségeket.

Heti szerencseszíne: baltik kék

Kedvező napja: szombat


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) Heti horoszkóp


A feszültségek oldására muszáj lenne tisztázni a magánélet kicsi, de lényeges ellentéteit. Próbálja meg oldottabb hangulatban, akár egy borozgatás, koktélozás közben átbeszélni kedvesével, ami a szívét nyomja! A hét elején fokozott elővigyázatossággal intézze munkaügyeit, mert nem várt, bosszantó bonyodalmak fordulhatnak elő! Ez annak is köszönhető, hogy a környezetében van valaki, aki megpróbál akadályokat görgetni ön elé. Angyali üzenet: Érzései az önnek nyújtott égi útmutatás fizikai megnyilvánulásai. Bízzon aktualitásukban, még akkor is, ha nem érti teljesen a jelentésüket!

Heti szerencseszíne: sárbarna

Kedvező napja: kedd


NYILAS (november 23. - december 21.) Heti horoszkóp


Mostanában kifejezetten élvezi az emberek társaságát, a nyüzsgést. Kedvére van az embertömeg, a beszélgetés, csevegés és nem mellékesen a flörtölés. Nem számít, hogy mi volt napközben, este jól esik összebújni párjával. A hét második felétől nyugodtabban dolgozhat folyamatban lévő ügyein. Arra azonban figyeljen oda, hogy kivel milyen belső információkat oszt meg! Angyali üzenet: Módosítson egy hangyányit az életvitelén, hogy tettei az eszméivel is összhangban legyenek. 

Heti szerencseszíne: narancsvörös

Kedvező napja: szerda


BAK (december 23. - január 20.) Heti horoszkóp


A hétvégén, szerelmi csalódások miatt, hajlamos lehet arra, hogy magába zárkózzon. A feszültségek oldására nem ártana végre tisztázni először magában, utána a párjával, hogy mi a gond valójában. Munka terén már hét elejétől úgy érezheti, hogy a kelleténél nagyobb nyomás nehezedik önre. Igaz mostanság egyre nagyobb terhelésnek lett kitéve mind szellemileg, mind pedig fizikailag. Angyali üzenet: Jelenlegi helyzetében válassza a béke útját! Gondolja végig a kínálkozó alternatívákat!

Heti szerencseszíne: fenyő zöld

Kedvező napja: hétfő


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) Heti horoszkóp


Párkapcsolatában még mindig az illúziók hetét éli. Ezt továbbra is kétféleképpen éli meg: hol az egekben jár, hol a pokolban senyved. Aztán időről időre felcserélődik ez a kettősség. A bolygók konstellációjának köszönhetően igazán impulzív és energikus lesz a munkahelyi élete, ámde ez könnyűszerrel feszültséget is gerjeszthet, ami szerdától egy nagy veszekedés formájában törhet ki. Angyali üzenet: A teste tiszta vízre szomjazik. Az olyan tünetek, mint a fáradtság, az összpontosítási problémák, az ingerlékenység is ez okból adódhatnak.

Heti szerencseszíne: krémszín

Kedvező napja: csütörtök


HALAK (február 20. - március 20.) Heti horoszkóp


Úgy is átélheti a nagy szerelmi hullámot, hogy extrém módon érzékennyé válik az önt körülvevő emberek érzéseire, hangulatára. Emiatt a szokásosnál jobban meg kellene válogatnia, hogy kikkel barátkozik, illetve kikkel veszi körül magát. Még mindig sokan kihasználják önt. Karrierjében új időszak kezdődik. Meglepő előrelépés és elismerés vár önre. Figyeljen az apró jelekre, hiszen a sors most szinte tálcán kínálja a jobbnál jobb lehetőségeket! Angyali üzenet: Reménykedjen, mert kérdéses helyzeteiben rövid időn belül a lehető legjobb végeredmény fog előállni!

Heti szerencseszíne: bíbor

Kedvező napja: szombat


«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply