» » » A rendőrök megállították az elektromos mozgássérült kocsival menekülő ámokfutót az évszázad autósüldözésének végén




Számos feljelentés után a rendőrség nyomába eredt a „száguldozó” fenegyereknek.

Nem a méret és a cm3 számít annak, aki igazában vadnak született, és erre a legékesebb példa Graham Ley, a 34 éves mozgássérült kocsis ámokfutó, az Ohio állambéli Elyria-ból.

Már néhány napja érkeztek a feljelentések a helyi rendőrségre a férfi ellen, aki mintha szánt szándékkal törekedett volna a lehető legtöbb közlekedési szabályt áthágni. Ha valaki rászólt azzal tapló módján kezdett viselkedni, és a tettlegességtől sem riadt vissza. Egy nő autóját pl. végighúzta a kulcscsomójával.

A rendőrök hétfő délelőtt az Ely Square-en akadtak a nyomára, Ley ennek ellenére nem állt meg a felszólításra, gázt adott, nagyjából 10 km/h sebességgel próbálta meg lerázni a zsarukat. A szája sarkában hanyagul lógó cigarettát szívva „repesztett” a forgalomban, a szembe jövő sávban, figyelmen kívül hagyva a piros lámpákat. Az évszázad leglassabb autósüldözéséről szerencsére videó is született.

Ley azt követően sem adta meg magát könnyen, hogy egy második rendőrautó sikeresen elvágta az útját. Az ámokfutó a járművébe kapaszkodva próbált ellenállni a letartóztatásnak, mialatt válogatott trágárságokat vágott a járőrökhöz. Ők viszont mit sem törődve a szidalmakkal, megbilincselték, és letartóztatták a férfit. Kicsivel később egy rendőrségi furgon elszállította Ley járművét is – adta hírül a NY Daily News.






Forrás:

«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply