» » » Folytatódhat az Egy rém rendes család

Kép: wikipedia.org


A Bud Bundy-t alakító David Faustino jelentette be, hogy már zajlik a nagysikerű sorozat folytatásának kidolgozása, amelyben az eredeti színészek is visszatérnének legalább néhány epizódszerep erejéig.

David Faustino a Vakáció című vígjáték bemutatóján felbukkanva jelentette be minden előzmény nélkül, hogy már dolgozik az Egy rém rendes család esetleges folytatási munkálatain, amelyre ráadásul előzetesen már rá is bólintottak a sorozat korábbi főszereplői, így a Bundy család tagjait megformáló Ed O’Neill, Katey Sagal és Christina Applegate is. A helyzet nagyon úgy néz ki tehát, hogy idővel újra a tévéképernyőkön üdvözölhetjük majd Bundy-ékat.

„A jogok momentán a Sony tulajdonában vannak, de már folynak a tárgyalások velük. Ők is fölöttébb izgatottak a projektet illetően.” – mondta a 41 éves Faustino, majd hozzátette: ”Még hátra van néhány jogi kérdés elintézése, de ez remélhetőleg hamarosan ezen is túl leszünk."

Faustino kedvesével a Vakáció premierjén az abban játszó Christina Applegate meghívására vett részt, aki ugyancsak megerősítette, hogy az Egy rém rendes család színészgárdája mindnyájan lelkesen igent mondtak a folytatásra. A világszerte ismert komédiasorozat eredetileg 1987 és 1997 között futott és nem kevesebb, mint 11 évadot élt meg, de aztán sajnos minden előzmény nélkül elkaszálták.



«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply