» » » Íme, a Motorola új csúcskészüléke

Kép: Android Peru


Kiszivárogtattak pár képet, amelyen ha minden igaz a Motorola új MotoX készüléke látható, a telefon rendhagyó ujjlenyomat olvasót is kaphat.

A hírek szerint a Motorola előreláthatólag kedden, XGX kódnevet viselő rendezvényén mutatja majd be a nagyközönségnek a legújabb MotoX csúcskészülékét.

A telefonról viszont az elmúlt néhány nap során több kép is kiszivárgott: először egy Paul Faz nevű fiatalember osztott meg egy fényképet, amelyen már az új Motorola okos telefont tartja a kezében, aminek bevallása szerint 5,5 colos kijelzője van, ám az értesülések szerint egy kisebb, 5,2 colos verzió is ki fogni a közel jövőben. Az új MotoX-et egy első vakuval is ellátták, hogy sötétben is kitűnő minőségű szelfit készíthessünk vele.

Ezután nem sokkal a Peru Android osztott meg újabb fotókat a készülékről. Az általuk leírtak szerint a MotoX-nek szokatlan módon az egyik hangszórójába építették be az ujjlenyomat olvasót, ezen kell vízszintesen végighúzni az ujjunkat a feloldáshoz, arról viszont egyelőre nincs infó, hogy ez mi módon valósul meg.

Kép: Android Peru




«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply