» » » Szerelmi Horoszkóp Érvényes: 2015. augusztus 24 – augusztus 30 35. hét

Szerelmi Horoszkóp
Érvényes: 
2015. augusztus 24 – augusztus 30 
35. hét









KOS (március 21. - április 20.) Szerelmi horoszkóp


A hét folyamán lassan újra beálló Jupiter Szaturnusz kvadrát kiélezheti a konfliktusokat közelebbi emberi kapcsolataiban. Az érzelmi problémákat most mélyebben élheti át, ami vitákat eredményezhet. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a kisebbik szerencsebolygó, a szerelmes Vénusz is jelen van a konstellációban – vagyis a hatalmi játszmákban. Ezért most sokszorosan is átélheti a közmondás igazságát: ahol szerelem van, ott minden van. És mindenre van megoldás.


BIKA (április 21. - május 20.) Szerelmi horoszkóp


A hét első hetében a Hold fogyóban és van, ami a legalkalmasabb időpont bármi olyasmire, amikor meg akarunk szabadulni valamitől. Legyen szó fölösleges kilókról vagy egy kellemetlen kapcsolatokról. A család, az otthon házán áthaladó bolygó konstelláció arra hívja fel a figyelmet, hogy főként az otthonában lenne szükség igazán nagy átalakításokra. Dobjon ki mindent, ami már nem kell!


IKREK (május 21. - június 21.) Szerelmi horoszkóp


A hónap elején uralkodó bolygója végre megfelelő fényszögbe lép az Uránusszal. A változások felgyorsulhatnak, és eléggé hirtelenné válhatnak, de szerencsére főleg jó értelemben. Igaz a Jupiter és a Szaturnusz ugyanakkor bekövetkező kedvezőtlen fényszögbe lelassíthatja az eseményeket: de ne bosszankodjon, ha nem kap meg mindent azonnal! Épp ez által növekszik ugyanis a szerzeményének az értéke. Különösen így van ez, ha szerelemről van szó.


RÁK (június 22. - július 22.) Szerelmi horoszkóp


A kapcsolat házában álló Plútó 5 jegy-fénybe lép a Jupiterrel: valóban ritka, nagyon erős fényszög ez, a konokságot, önfejűséget, de igen jelentős energiát is ad, kinek - kinek a jelleme szerint. Nagy erőkifejtést igénylő munkába, pl. házfelújításba vagy összeköltözésbe jó kilátásokkal foghat bele ilyen csillagzat alatt. Ereje nem lankad és váratlan problémák sem lépnek fel, a terveket pontosan véghezviheti.


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) Szerelmi horoszkóp


A Merkúr és az Uránusz kedvező fényszögbe lépnek a hét elején, és pont az ön jegyében. Ez ugyan eleinte okozhat egy kis gubancot, főleg azért, mert valahogy túl gyorssá, váratlanná válnak az eseménynek. Ámde azokat épp ön indította el, szóval, ha valami hiba csúszik a számításba, azért is csak önmagát okolhatja. Sok gond adódhat a kommunikációs eszközök terén. A szerelmes szavakat lehetőleg élőszóban adja elő!


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) Szerelmi horoszkóp


A Jupiter a Szűzbe lépett néhány napja, s ott is fog járni az elkövetkező nagyjából 1 évben. A kalászhordozó Szűz minden türelmet és összpontosítást igénylő cselekedet jegye. A Jupiter itt erejét veszti, de annál tevékenyebbé, pragmatikusabbá válik. Szerencsét és áldást hoz önnek az élet összes területén. Minden, amit e csillagállás idején cselekszik, hosszú távon megalapozhatja a boldogságát. A szerelemben és a családban egyaránt.


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) Szerelmi horoszkóp


A Mérleg jegyébe lépett Lilith bolygója, amely a Fekete Hold néven vált ismertté a legújabb kori asztrológiában. Lilith Ádám első, földből vétetett felesége volt, aki rövid együttélés után szakított újdonsült férjével, mivel nem sikerült megegyezésre jutniuk. Ezután kapta Ádám a jól ismert oldalbordát, az engedelmes, alárendelt Évát feleségül. Lilith démoni, bosszúálló istennővé lett, és kicsit mostanság ön is kezd így viselkedni.


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) Szerelmi horoszkóp


A kommunikációs zavarok okozhatnak problémát a szerelemben augusztus végén, szeptember elején. Ilyenkor még az is megeshet, hogy a galambposta hamarabb ér célba, mint egy Email. Mielőtt tehát megorrolna a kedvesére valami miatt, próbálja előbb tisztázni a szavai értelmét. Igazán nagy ugyanis a félreértésből fakadó konfliktus lehetősége. Minden elkerülhető viszont, ha inkább nem a fülének, hanem a szemének és főleg a szívének hisz.


NYILAS (november 23. - december 21.) Szerelmi horoszkóp


Ebben a hónapban uralkodó bolygója a főisten Jupiter a Szűz jegyében találkozik a főistennő Júnóval. Kapcsolódásuk a veszekedő házastársak kibékülését hozhatja el. A nagy egyetértés főként a közös munkálkodásban segíthet. A szellemiek terén ez akár megújulást is hozhat egy közös üzlet létrehozását is eltervezhetik, megvalósíthatják. Döntéseket leginkább a közepén ajánlatos hozni.


BAK (december 23. - január 20.) Szerelmi horoszkóp


Nemrégiben a Bak jegyébe lépett a Ceresről elnevezett kisbolygó, és az ősz elejéig eme jegyben is marad. Ceres (Démétér) a földművelés istennője volt, szép, szőke hajú asszony, aki búzát adott az embereknek, s megtanította őket a földművelés tudományára. Az ő gyermeke többek közt Plútosz, a gazdagság istene. A Bakoknak kedvez a pénzügyekben és a családot érintő kérdésekben, ámde lehűti a szenvedélyeket.


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) Szerelmi horoszkóp


A Vízöntő időszakában ki más is érezhetné magát jobban, mint éppen ön? Mindazonáltal minden világhónapban jelentkezik kicsit a poláris jegy hatása, javarészt negatív jelleggel. Így korunkban az aranykori aspektusok is megjelenhetnek, legalábbis a TV reklámok sugallata szerint most lehetünk igazán szabadok és teljesek. De azt még ön sem veheti komolyan, hogy a boldogságot egy terméknek köszönheti. Köszönje meg inkább a kedvesének!


HALAK (február 20. - március 20.) Szerelmi horoszkóp


E hónap elején a Jupiter végre a kapcsolat házába lép. Így végre talán ön is letöltheti törvényesen kiszabott szabadságát. Ideje, hacsak nem akarja, hogy a munka miatt a családi élete végképp tönkremenjen. A Szaturnusz és a Jupiter erősen gátló fényszöge tudniillik sajna nem kedvez a kapcsolatának. Vagy ön, vagy a kedvese érezheti úgy, hogy már nem igazán jönnek ki egymással. Egy együttesen megélt szabadság esetleg még segíthet a dolgon.

«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply