» » » Járókelők a saját ruhájukkal védték az esőtől az utcán kikötött kutyát

Fotó:Facebook/Gala Bingo Dover


Megindító fotókat tett közzé Facebook oldalán egy angliai Bingó szalon egy nagylelkű párról.

Minden kutyabarát kedvencévé vált egy brit pár, akik mikor látták, hogy egy lámpaoszlophoz kikötött kutyus ázik és fázik egy hirtelen támadt felhőszakadásban, nagylelkűen odaálltak és saját ruhájukat levetve kezdték el védeni az esőtől. Látva tettüket, a közelben található Gala Bingo munkatársai 2 esernyőt vittek a jószívű párnak, hogy egyszerűbb módon tudják védeni az ebet - és közben ők se ázzanak meg a nagy zuhéban.

A Bingó szalon dolgozói a brit sajtónak elmondták: akkor még nem esett az eső, amikor a kutya gazdája kikötötte az ebet, és elment vásárolni egy ruhaboltba, és fogalma sem volt arról, hogy közben hirtelen bőséges eső zúdult az utcára. A pár körülbelül 20 percig volt a kutya mellett, mire a gazdája előkerült, aki a beszámolók szerint módfelett hálás volt, amiért megvédték a kedvencét az esőtől.


Fotó:Facebook/Gala Bingo Dover




Amikor pedig a páros vissza akarta adni a Bingó szalonnak az esernyőket, közölték velük, hogy nyugodtan tartsák meg azokat, mivel cselekedetükkel kiérdemelték, hogy az övéké legyen.

Az eset idején mellesleg óriási esőzések voltak a területen. A Daily Mail cikke szerint 24 óra alatt 1 havi csapadékmennyiség hullott le a körzetben.















«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply