» » » Elveszett magyar jegygyűrű keresi gazdáját a Facebook-on

Fotó: Mick Fraser - Facebook.com


Egy angol férfi éppen búvárkodott, amikor véletlenül rábukkant az ékszerre. Most a Facebook segítségével keresi eredeti tulajdonosát.

„A fotókon szereplő gyűrűt Görögországban, egész pontosan Lindos-ban bukkant elő búvárkodás közben. Keresem a valódi tulajdonosát. Nekem úgy tűnik, egy viszonylag új gyűrűről van szó, tehát valakinek biztos nagyon hiányzik" – írta az ékszerről készült képek mellé Mick Fraser.




A férfi a karikagyűrűről készült képeket aug. 9-én osztotta meg a Facebook oldalán, és bízik benne, hogy az internet segítségével rövid időn belül rábukkan majd a tulajára. A gyűrű mellesleg 100 %, hogy magyar, mert a belső felére azt vésték „Szeretlek."

A fotók alatt akadt olyan kommentelő, aki arra bátorította Mick-et, hogy keresés helyett inkább adja el, ám Mick elutasította a tanácsot. „Én inkább megkeresem azt, akihez a gyűrű tartozik. Képzeld el, hogy éreznéd magad, ha pár nappal az esküvőd után elveszítenéd a gyűrűdet" – írta, majd hozzáfűzte, az ékszert a nyílt tengeren találta, egy kőhajításnyira a Dolphins étteremtől.









«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply