» » » Heti Horoszkóp Érvényes: 2015. augusztus 31. – 2015. szeptember 6.

Heti Horoszkóp
Érvényes: 
2015. augusztus 31. – 2015. szeptember 6.








KOS (március 21. - április 20.) Heti horoszkóp


A munkahelyén most ne kizárólag a tennivalóira figyeljen, hanem a munkatársaira is. Közülük valaki eléggé kellemetlen helyzetbe sodorhatja. Meglehet, hogy irigységből vagy féltékenységből, nem tudni, de nem is ez a lényeg. Időben reagáljon rá! Magánélet: amíg nem bízik a saját vonzerejében, ne lepődjön meg, hogy az sem veszi komolyan, akit pedig nagyon szeretne ámulatba ejteni. A negatív hozzáállás olyan, mint a gyomnövény. A kis magocskákból csakhamar egy burjánzó pesszimizmus bokor növekszik.

Heti szerencseszíne: jáde

Kedvező napja: csütörtök


BIKA (április 21. - május 20.) Heti horoszkóp


Bár nem tolakodik otromba módon, így is előrejut. Mert amíg mások csak beszélni, addig ön cselekedni szokott. Mindemellett úgy, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Pontosan és eredményesen. Ezen a héten megvan az ereje ahhoz is, hogy lényeges kapcsolatokat kialakítson. Magánélet: a csillagok most elegendő erővel és bátorsággal ruházzák fel ahhoz, hogy alkalmanként ne féljen magához ragadni az irányítást, és a korábbinál több ötletességet, fantáziát csempésszen az együttlétekbe.

Heti szerencseszíne: rubin

Kedvező napja: szombat


IKREK (május 21. - június 21.) Heti horoszkóp


Mostanában egy darabig kevesebb kötöttséggel kell számolnia, így végre saját ötleteit is véghezviheti. Komoly támogatóra számíthat, aki hajlandó önre pénzt is áldozni, akár jelentősebb nagyságrendben. Magánélet: szexuális ösztöne intenzív és erős. Képes lesz teljes mértékben kontrollálni azt, sajnos még olyankor is, amikor erre nincs is szükség. A csillagok hatása most remekül érvényesül, végre szabad utat kéne engedni intenzív energiáinak.

Heti szerencseszíne: cián

Kedvező napja: kedd


RÁK (június 22. - július 22.) Heti horoszkóp


Munkahelyén a felettese alkalmanként elengedi magát és durva stílusban oktatja ki önöket. Ne vegye a szívére, mert minél kisebb, s minél satnyább egy kakas, annál nagyobb hangon szokott rikoltozni. Magánélet: temperamentumossága és impulzivitása most sem hagy alább, mint ahogy a kísérletezés és a tabuk döntögetése is együttlétei szerves részét képezi majd. Ezzel egyidejűleg, Önnek is nem várt módon, érzelmei egyre áthatóbbá és mélyebbé válnak, és végre bemeri engedni a másik félt a saját világába.

Heti szerencseszíne: arany

Kedvező napja: péntek


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) Heti horoszkóp


Noha úgy érezheti, hogy jó pár véletlen és kívülálló esemény vezérli napjait, igazándiból minden a jó úton halad. A sors vonalvezetését igen apró, jellemzően jelentéktelennek látszó történések alakítják. Magánélet: ahogy az élet minden területén, úgy az ágyban is gavallér és kompromisszum kész, olyannyira, hogy alkalmanként saját vágyai beteljesüléséről is hajlamos lemondani. Ám ez nem lesz mindig így. A csillagok arra ösztönzik, hogy akár közvetett módon, a partnere tudomására hozza, hogy mi a vágya.

Heti szerencseszíne: citromsárga

Kedvező napja: szerda


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) Heti horoszkóp


Egyik kollégáját egy komoly családi tragédia éri. Álljon mellé, lehetősége szerint támogassa, máskülönben összeroppan a katasztrófa terhe alatt. Magánélet: hétvégére eléggé lemerül, „csökkentett üzemmódú” állapotba kapcsol. Kevesebb késztetést érez majd a lepedőcsatákra is. Használja ezt az ideiglenes periódust a feltöltődésre, így néhány napon belül már újult erővel vetheti bele magát a földi örömökbe. Azon kívül minden korábbinál önfeledtebbé és spontánabbá válik, ami partnerére is roppantul ösztönzően hat majd.

Heti szerencseszíne: indigókék

Kedvező napja: hétfő


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) Heti horoszkóp


Jó érzékkel tanul bele olyan munkakörökbe is, amelyek ezt megelőzően még ismeretlen területnek számítottak önnek. Eljött az ideje, hogy felmérje, mit tud, mire képes, és bátran helyettesítse a szabadságon levő munkatársait! Amúgy is kibővülhet a látóköre, minden érdekes, lenyűgöző program örömmel tölti el majd. Magánélet: szexuális téren hozza vissza a szeretetet és a törődést állandó kapcsolatába! Mondja el partnerének, hogy mik a vágyai, beszéljen arról, mit és hogyan szeretne!

Heti szerencseszíne: méregzöld

Kedvező napja: vasárnap


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) Heti horoszkóp


A munkájában a változások töltenek be meghatározó szerepet. Legyen nagyon óvatos és megfontolt. A tények birtokában döntsön magabiztosan! Ne feledje, a tétovázás, bizonytalankodás már fél kudarc. Magánélet: nem várt kalandban vagy egy izgi internetes flörtölésben lehet része. Amennyiben párkapcsolatban él, egy nyitva felejtett levél, egy SMS miatt könnyen lebukhat. Erőteljes késztetést érez arra, hogy egyszerre táplálja partnere lelkét és nem mellékesen a testét, aminek ugyancsak meglesz a pozitív eredménye. Végre sikerül perfektül felülkerekedni szemérmességén, felszabadítva az önben rejtőző vadmacskát.

Heti szerencseszíne: fehér

Kedvező napja: kedd


NYILAS (november 23. - december 21.) Heti horoszkóp


Egyhangúnak érezheti munkáját, mivel nem tudja kamatoztatni remek szervezőkészségét, ötleteit. Jóval több tehetség van önben, de ez úgy látszik, senkit sem érdekel. Mivel unalmas, monoton robotmunkát végez, igencsak kedvetlenül megy be reggelente. Több kihívásra áhítozik. Egyre inkább érik a gondolat, hogy új lehetőségek után kellene nézni. Magánélet: az ágyban nem mindig azt kapja, amire vágyik. Ennek hátterében több ok is állhat: talán némiképp ellaposodott meglévő kapcsolata, vagy ha új a partnere, nem sikerült még egymásra hangolódniuk.

Heti szerencseszíne: pink

Kedvező napja: csütörtök


BAK (december 23. - január 20.) Heti horoszkóp


Szeretné az életét kézben tartani és ez igaz az anyagi dolgokra is. Tutira szeretne menni, ezért inkább azokban a dolgokban mutat nagyobb buzgalmat, amiben tapasztalt és jól teljesít. Ne adja fel, rövidesen feltűnik valakinek szorgalma és hozzáértése, attól fogva sima útja lesz! Magánélet: szexuális téren tanácsos lenne egy kicsit őszintén szembenéznie vágyaival, legalább önmagának megfogalmazni, hogy mit is szeretne igazából! Ne restellje párja tudomására hozni álmait és vágyait!

Heti szerencseszíne: bíbor

Kedvező napja: kedd


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) Heti horoszkóp


Az ön csillagjegyére éppen ráillik a „félig üres pohár” látásmódja. Amíg mások ezt félig telinek látják, s elégedetten dőlnek hátra, önt ez a stádium távolról sem elégíti ki. Ezért fordulhat elő, hogy egyes lusta munkatársak kikezdik, ahol csak tudják. Magánélet: előfordulhat, hogy kedvesének nem ön az egyetlen partnere. Nyissa ki a fülét és a szemét! Legyen résen! Vigyázva bánjon a szavakkal, a kényes témákat most lehetőleg kerülje el! Hasznos lenne fontolóra venni a spontaneitás szerepét a szexualitásban, s célzatosan beépíteni ezeket az elemeket a szerelmi életébe!

Heti szerencseszíne: téglavörös

Kedvező napja: szombat


HALAK (február 20. - március 20.) Heti horoszkóp


Mostanság a munkahelyén túl esetben passzolja át saját munkáját másokra. Nem lesz ennek jó vége, mert munkatársai kezdik megunni a málhás szamár szerepét. Ez nem egyértelmű visszautasításban nyilvánulhat meg, sokkal inkább összecsapott, igénytelen munkákban. Magánélet: házasságában, szakmai kapcsolataiban a legkülönfélébb módokon jelenhet meg a hazugság. Az anyagiak terén fellépő aggály és a dolgok elhallgatása ingatag talajra helyezi kapcsolatait. Ami a testi vágyait illeti, ha valóban szenvedélyesen akarja megélni a szexualitást, akkor azt a földhözragadt kontrollját el kell dobnia!

Heti szerencseszíne: halványkék

Kedvező napja: péntek


«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply