» » » Elvonóra ment a hajléktalanból lett lottónyertes

Kép: Krizsán Csaba / MTI


Andraschek László a leggyakoribb magyar szenvedély-betegségben szenved: Alkoholista. Pedig az élete akár egy tündérmese is lehetne, 2013-ban hajléktalanként nyert 630 millió Ft-ot a skandináv lottón, viszont az ölébe pottyant gazdagsággal nem tudott egykönnyen megbirkózni. Igaz, ebben a környezete sem segítette, ahogy lenni szokott, miután kiderült, hogy gazdag lett, felbukkantak azok a régi rokonok és "barátok", akik felé se néztek, amikor még hajléktalan volt.

Nyereményéből először egy lakást béreltek feleségével a pénzből, aztán meg is vették. Ezt követően minden gyermekének vett egy ingatlant, majd vásárolt egy családi házat is, ahol jelenleg élnek.

5 testvére között is osztott szét pénzt. Fényűzésre nem áldoz, de olyan életet él, amilyet mindig is álmodott magának. Életvitelét látva senki sem mondaná meg, hogy ő egy valódi lottómilliomos. Hobbija a TV nézés, vett magának egy nagy képernyős tévét, és azon szereti nézni a focit.





Azonban a felesége elmondása szerint mostanában Andrascheket elkapta a gépszíj, folyton focimeccsekre járt, mindenkit meghívott, "Megtehetem Lacivá" vált. Egyszer már leállt az alkohollal, de novemberben ismét rámarkolt a pohárra, amire - ahogy az alkoholistákkal gyakorta előfordul - majdnem ráment a házassága is. Szerencsére még időben észbe kapott, és májusban önként vonult elvonóra. Novemberig tart a kezelése, remélhetőleg sikerül végleg felhagynia az ivással - adta hírül a Bors.














«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply