» » » Heti Horoszkóp Érvényes: 2015. október 26. – 2015. november 1. 44. hét

Heti Horoszkóp
Érvényes: 
2015. október 26. – 2015. november 1.
44. hét



KOS (március 21. - április 20.) 44. heti horoszkóp



Az e jegyben születettek lendülete nem csökken, bár nem biztos, hogy tudják, hogy az eszükre, vagy inkább a szívükre hallgassanak. E kettő nem zárja ki egymást, talán ebből kellene kiindulni. Pénzügyekben számíthatnak némi bevételre, melyet főként munkájukat érintő célokra fektessenek be! A siker nem várat sokáig magára. A közlekedésben legyenek nagyon éberek! Péntektől sokan mennek temetőbe, a jó idő miatt kerékpárral. Tartson tisztes távolságot tőlük!

Heti szerencseszíne: ibolyakék

Kedvező napja: vasárnap

Híres kos csillagjegyű: Matthew Broderick


BIKA (április 21. - május 20.) 44. heti horoszkóp


Jogi ügyekben, külfölddel, utazással kapcsolatosan, tanulásban jelentős segítséget kaphat. Eddig eltitkolt papírok, iratok láthatnak napvilágot. Előző életének nem éppen dicsekvésre méltó részletei közül most néhány kiderülhet. Vállalja fel őket, a tagadás, a céltalan, sunyi hazudozás csak ronthat a helyzeten!  A hatóságokkal némi konfliktusa várható, ha szerencsés, akkor mindössze jelentéktelen szabálysértési ügyben.

Heti szerencseszíne: narancsvörös

Kedvező napja: kedd

Híres bika csillagjegyű: Jack Nicholson


IKREK (május 21. - június 21.) 44. heti horoszkóp


Az Ikrek hatalmas lendületet, tetterőt érezhetnek, mely segítheti vállalkozásukat, erősítheti gyerekeikkel való kapcsolatukat. A sportban eredményeket, a magánéletben szerelmet hozhat. Pénzügyeiket az angyalok segítik, bőség érkezhet, mely számukra nagy megnyugvást jelent. Éppen ezért ne feledkezzen meg halottai iránti tiszteletadásról, gondolja végig, mennyit köszönhet nekik!

Heti szerencseszíne: türkizkék

Kedvező napja: péntek

Híres ikrek csillagjegyű: Angelina Jolie


RÁK (június 22. - július 22.) 44. heti horoszkóp


A racionális ész helyett most a szív veheti át a vezető szerepet. Nem csoda, hisz az érzelmek, a szeretet, a szerelem ideje van. A munkájuk és a másokra való odafigyelés fontossága előtérbe kerülhet, s kapnak is hozzá előző életből jövő, némileg nem várt segítséget. Baráti körében új alakok tűnnek fel. Legyen óvatos, kezelje őket, életfelfogásukat kellő kritikával, mert könnyen bajba keverhetik!

Heti szerencseszíne: korall vörös

Kedvező napja: szerda

Híres rák csillagjegyű: Tom Hanks


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) 44. heti horoszkóp


Céljaik eléréséért folytatott küzdelemben most számos segítséget kapnak. Szimpatikus bölcsességük, tudásuk, higgadtságuk mindenki számára láthatóvá válhat. Próbáljanak nem mindenáron megfelelni a világnak, mert most erősen bennük lehet a konfliktusok mindenáron való elkerülése. Ez pedig akár a gyávaság látszatát is keltheti. Művészi képességeik előjöhetnek, nyugodtan merjék csak vállalni!

Heti szerencseszíne: óarany

Kedvező napja: hétfő

Híres oroszlán csillagjegyű: Madonna


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) 44. heti horoszkóp


Munkájukban sikereket érhetnek el, nem csoda, hisz szívvel - lélekkel teszik a „dolguk". Idővel céljaik megváltozhatnak, mely által újjászületnek – óhatatlan, hogy valamit el kell engedni. Ez igen nehéz lehet. Közlekedésben ne rohanjanak, legyenek türelmesek! Ha autót vezetnek, különösen vigyázzanak a kamikáze típusú kerékpárosokra, akik úgy tekernek a temetőbe, mintha vissza se akarnának jönni.

Heti szerencseszíne: gyöngy fehér

Kedvező napja: szombat

Híres szűz csillagjegyű: Sean Connery


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) 44. heti horoszkóp


Nehézség adódhat otthonuk és a munkájuk között. Társuk hosszabb pórázra engedése, az érzelmi zsarolások elkerülése, segíthet a megoldásban. Ha bővíteni akarják pénzkereső tevékenységüket, ne ábrándozzanak, hanem tervezzenek! S lehetőség szerint ne éjszaka, mivel a kiábrándítóan józan nappali fényben sokkal élesebben látszik minden kis részlet. Már most látszik, hogy decemberi utazása során jó kis kalamajkába kerül, pont az ilyen merengések miatt.

Heti szerencseszíne: gesztenyebarna

Kedvező napja: vasárnap

Híres mérleg csillagjegyű: Catherine Zeta-Jones


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) 44. heti horoszkóp


Ha nem zuhog odakint az eső, szakítsanak időt arra, hogy minél többet tartózkodjanak a szabadban! Jót fog tenni, ha szerveznek egy kirándulást, de az is segít, ha csak sétálnak egyet a közeli parkban. Ha olyan munkát vállal, ahol másokkal kell törődnie, jól acélozza meg szívét és lelkét! Az elesettség különféle fokozatainak közvetlen megtapasztalását csak a kifejezetten erős, szeretettel teli lélek tudja elviselni.

Heti szerencseszíne: bézs

Kedvező napja: kedd

Híres skorpió csillagjegyű: Matthew McConaughey


NYILAS (november 23. - december 21.) 44. heti horoszkóp


Igazán színes lehet most az életük, mivel szabadságvágyuk, türelmetlenségük, különleges ötleteik miatt sok eseményt élhetnek át. Mindehhez még hozzájárulhat, hogy tele vannak most érzelmekkel, a „Nagy szerelem" is itt lehet a közelben. A hét közepén egy kis kellemetlensége lehet egy magát istenségnek képzelő személlyel. Ne hagyja magát! Ha jobban megnézi, láthatja, nem különb ő egy szemétdombon, nyeszlett hangon, kaparászó, tépett kiskakasnál.

Heti szerencseszíne: ezüst

Kedvező napja: szerda

Híres nyilas csillagjegyű: Ozzy Osbourne


BAK (december 23. - január 20.) 44. heti horoszkóp


Ne száguldozzanak az utakon! Eléggé türelmetlenek lehetnek, de ennek az árát meg kell fizetni. Az is benne van a pakliban, hogy nem csak pénzben. Az élet többi területén azonban bennük van a higgadt, bölcs nyugodtság, amely teremtő erővel rendelkezik. Próbálják ezt az utakon is alkalmazni! Nagyobb összegű bevételre számíthatnak, amiből akár valamilyen utazásra is futhatja. Fontos: ne feledkezzenek meg elhunyt hozzátartozóikról!

Heti szerencseszíne: cinóbervörös

Kedvező napja: csütörtök

Híres bak csillagjegyű: Gérard Depardieu


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) 44. heti horoszkóp


A jegy tulajdonsága a végtelen szeretet, másoknak való segítés vágya. Ugyanakkor a teremtés ereje is bennük lehet, amely sok tárgyalást, beszélgetést, szereplést hozhat számukra. Munkájukban sikerek várhatók, ám a baráti körükben a szeretet áramlása megakadhat. Környezete nem érti, illetve nem hiszi el, hogy miképpen lehet ennyire a végtelenségig önzetlen. Azt hiszik, hogy ez egy szerep, egy póz. Pedig nem, a Vízöntő ilyen.

Heti szerencseszíne: éj kék

Kedvező napja: szombat

Híres vízöntő csillagjegyű: Tom Selleck


HALAK (február 20. - március 20.) 44. heti horoszkóp


Legyenek éberek, mert pénzügyekben most könnyen becsaphatók. Mézesmázos szavak, de a szemek mélyén látszik a kíméletlen számítás hideg csillogása. Óvakodjanak a kapzsi emberektől, nekik önök csak újabb áldozatok, akinek valami módon az összes pénzét ki akarják csalni! A Halak jegyűek, lelki békéjük érdekében is, feltétlenül gyújtsanak gyertyát szeretteik emlékére! Ha megoldható, mindezt a sírjuknál tegyék!

Heti szerencseszíne: smaragd

Kedvező napja: hétfő

Híres halak csillagjegyű: Eva Mendes


«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply