» » » Heti Horoszkóp Érvényes: 2015. október 19. – 2015. október 25. 43. hét

Heti Horoszkóp
Érvényes: 
2015. október 19. – 2015. október 25.
43. hét





KOS (március 21. - április 20.) 43. heti horoszkóp


Az akaraterő igen kevés lesz a hegyek megmozgatásához, de harcostársakat állíthat maga mellé, akik segítenek Önnek. Ily módon már nem is annyira esélytelen a próbálkozás. Otthon egyre inkább elvárnák a jelenlétét, hogy minden jól menyjen. Minél inkább kitér bizonyos feladatok elől, később annál több minden szakad a nyakába. Szerelemben, ahogy múlik az idő, egyre bölcsebbé válik. A csillagok állása szerint, most eldöntheti, hogy inkább több izgalomra, drámára, vagy hosszabb távú kapcsolatra vágyik.

Heti szerencseszíne: olajzöld

Kedvező napja: kedd

Híres kos csillagjegyű: Robert Downey Jr.


BIKA (április 21. - május 20.) 43. heti horoszkóp


Rendesen gondolja át, kinek ad ki bizalmas információt szerelméről, hozzátartozóiról, barátairól! Évekig tartó sértődés és neheztelés lehet az eredménye, ha valamelyikük úgy gondolja, kibeszélte őt. Hogyha úgy érzi, hogy partnere igazságtalanul bánik önnel, mielőbb tisztázzák a bonyodalom okát. Munka terén fontos a rugalmasság. Aki vezető pozícióban van, ne kivételezzen, lehetőség szerint legyen igazságos!

Heti szerencseszíne: rubinvörös

Kedvező napja: szerda

Híres bika csillagjegyű: Chuck Norris


IKREK (május 21. - június 21.) 43. heti horoszkóp


Mindamellett, hogy folyton a rászorulókról gondoskodik, most kivételesen helyezze saját érdekeit mások elé! Tapasztalni fogja, milyen hamar visszatér a jókedve, arról nem beszélve, hogy feltöltődik rengeteg pozitív energiával. Olyannal, ami hosszabb ideig kifejti majd a hatását. Munkában ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák, hasznosítsa az eddig tanultakat! Az irracionális, gátlástalan költekezésre buzdító hangokat hagyja figyelmen kívül!

Heti szerencseszíne: ködszürke

Kedvező napja: szombat

Híres ikrek csillagjegyű: Liam Neeson


RÁK (június 22. - július 22.) 43. heti horoszkóp


Kommunikatív képességei kimondottan jól érvényesülnek, ily módon egy egész hét áll a rendelkezésére, hogy tisztázza problémás ügyeket. Legyen megfontolt, indulatait tartsa kordában, még akkor is, ha minden oka megvan a méltatlankodásra! Csak a fejlődésben visszamaradtak használnak trágár szavakat mondandójuk alátámasztására. A hűség önnek igen fontos, és ugyanezt várja el partnerétől is. Aki mostanában nem jeleskedett eme erény terén, minél hamarabb gondolja meg a dolgot!

Heti szerencseszíne: bordó

Kedvező napja: hétfő

Híres rák csillagjegyű: Harrison Ford


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) 43. heti horoszkóp


Hiába törekszik gyorsaságra, a körülmények gátat szabnak bizonyos folyamatok eredményes lezárásának. Ezért nagyon türelmesnek, kitartónak kell lennie. Legalább a hétvégeken próbáljon minden feszültségforrást kiiktatni, tartózkodjon a túlzott fizikai megerőltetésektől! Anyagi ügyekben legyen visszafogottabb, mert mostanában könnyen elszaladhat önnel a ló! Számos olyan kiadásra veheti rá magát, ami igazából teljesen fölösleges.

Heti szerencseszíne: citromsárga

Kedvező napja: péntek

Híres oroszlán csillagjegyű: Sandra Bullock


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) 43. heti horoszkóp


Munkában és az anyagi ügyekben sok mindent át kell szerveznie, hiszen az eddigi módszerek nem vezettek eredményre. Szerencséjére kitartása megóvja mindenfajta meggondolatlanságtól. Szerelmi élete alakulása jónak ígérkezik. Kedvese vidámsága, pozitív kisugárzása teljesen elvarázsolja, jókedvre deríti. Becsülje meg ezt az állapotot, mivel nem is olyan régen még el sem tudta volna képzelni, hogy így is lehet élni.

Heti szerencseszíne: indigókék

Kedvező napja: vasárnap

Híres szűz csillagjegyű: Mickey Rourke


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) 43. heti horoszkóp


Mély kút az emlékezet. Beleszédül, aki nem figyel oda. Felszínre törnek az elintézetlen anyagi és lelki ügyek, a még be nem teljesült vágyak. Átérzi a sorsát, amit igen magas százalékban Ön alakított, és teszi ezt most is. Ha meditálni, töltődni szeretne, tárt karokkal várja a feszültségmentesítő, őszi pompát öltő természet. Csendes séta a lehulló lombtól fanyar illatú fák között többet ér bármiféle dili-doki hókuszpókuszainál.

Heti szerencseszíne: fehér

Kedvező napja: kedd

Híres mérleg csillagjegyű: Sigourney Weaver


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) 43. heti horoszkóp


Könnyen megeshet, hogy valamilyen barátságból, ismeretségből szerelem lesz. Az ezen a héten kezdődő románcok rövid ideig tartanak, igen kevés a kivétel. A meglévő kapcsolatok akkor működhetnek jól, ha kölcsönösen nagyobb szabadságot adnak egymásnak. Gépjárművezetőknek bírságveszélyes ez a hét! Ezért lényeges, hogy a lehetőségek szerint minden szabályt betartson. Még így is kerülhet kellemetlen helyzetbe, a bevétel orientált hatóságok gépies tevékenysége miatt.

Heti szerencseszíne: lila

Kedvező napja: szombat

Híres skorpió csillagjegyű: Leonardo DiCaprio


NYILAS (november 23. - december 21.) 43. heti horoszkóp


Nagy a kísértés, hogy olyanba menyjen bele, amibe nagyon nem lenne ildomos. Pl. egy szerelmi kapcsolat, amelyről Ön azt hiszi, hogy a másik fél is ugyanolyan komolyan gondolja. Hát ebben nagyot téved! Neki csupán egy néhány napos, kellemesen izgalmas kaland az egész. Ön csak egy a sorban. Munkahelyén a főnöke olyan munkával bízhatja meg, ami igazi kihívást jelent önnek. A feladatot el tudja végezni, ne legyen kishitű!

Heti szerencseszíne: smaragdzöld

Kedvező napja: péntek

Híres nyilas csillagjegyű: Ben Stiller


BAK (december 23. - január 20.) 43. heti horoszkóp


Anyagi ügyekben egy remek lehetőség adódik, amit még akkor is meg kell ragadni, ha úgy érzi, túl sok teher nyomja a vállát. Fehér holló az ilyesmi, nem lenne tanácsos kihagyni! Rokonságával legyen elnéző, s ha nyugalmat akar, ne kritizáljon egyfolytában! A szerelemben rendkívüli pillanatokat élhet meg. Ha valakivel titkos románcot folytat, ezen a héten kapcsolatuk nagy lépést tehet előre. Ezzel együtt a diszkrécióról sem szabadna megfeledkeznie!

Heti szerencseszíne: homok sárga

Kedvező napja: hétfő

Híres bak csillagjegyű: Mel Gibson


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) 43. heti horoszkóp


Az igen színes fantáziájának köszönhetően olyasmit képzel valakiről, aminek semmi köze a valósághoz. Egy kapcsolatról is úgy véli, ragyogó jövője lehet, miközben a másik fél ennek halvány jelét sem adja. Próbáljon meg a realitások talaján maradni, és képzelgéseit, ábrándozásait a maga helyén kezelni! Amikor dolgozik, hessegesse el a rózsaszín felhőket! Koncentráljon arra, ami éppen a feladata, mert a legkisebb hiba is megbosszulja önmagát.

Heti szerencseszíne: világoskék

Kedvező napja: szerda

Híres vízöntő csillagjegyű: Christian Bale


HALAK (február 20. - március 20.) 43. heti horoszkóp


Az emberek egy része egész egyszerűen gonosz. Akkor is árt a másiknak, amikor neki ebből semmi előnye sem származik. A munkahelyén pl. néhány kolléga ott fúrja önt, ahol csak tudja. Nem célszerű se vitába, sem pedig tisztázásokba bonyolódni. Az idő mindent megold, az önt körülvevő hamis emberekről igen hamar lehull a lepel. Ha a tömegközlekedést használja, előfordulhat, hogy meglopják. Ha pénzt nem is sikerül eltulajdonítani, néhány irat hiánya, annak újbóli beszerzése elég sok macerával jár majd.

Heti szerencseszíne: halványzöld

Kedvező napja: csütörtök

Híres halak csillagjegyű: Bruce Willis


«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply